Tule kokeilemaan Rope Skippingiä maksutta

3.10.2017


Elise järjestää syksyn aikana ilmaisia Rope Skipping kokeiluja. Tule mukaan kokeilemaan maailmalla jo suureen suosioon noussutta vauhdikasta lajia!

Rope Skipping on hauska ja monipuolinen laji, jota voi harrastaa yksin, parin kanssa tai isommassa ryhmässä. Laji sopii erinomaisesti sekä lapsille, että aikuisille. Lajissa harjoitellaan erilaisia liikkeitä, temppuja ja liikesarjoja hyppien, sekä kokeillaan esimerkiksi nopeushyppelyitä ja yhteistyöhyppyjä. Lajista ei vauhtia, tehoa ja hauskuutta puutu!

Rope Skipping kokeiluharkkoja järjestetään syyskaudella Elisen voimistelukoululaisille, Harraste Minit -ryhmäläisille, aikuisille, sekä myös valmennusryhmäläisille.

Rope Skipping kokeiluharkat pidetään maanantaisin klo 16.00-17.30 Töölön kisahallilla (Paavo Nurmen kuja 1, kisahallin A-puoli) seuraavasti:

9.10. Laajasalo Minit 9-14v. (Laajasalon palloiluhallilla klo 17.00-18.30)

16.10. Aikuiset klo 16.30-17.30

23.10. Kampin esivalmennus 5-8v.

30.10. Voimistelukoululaiset 6-8v. ja valmennusryhmä Hemulit

6.11. Akrobatiavoimistelu

13.11. Voimistelukoululaiset 8-10v. ja valmennusryhmä Hemulit, Releve ja Plie Kids

20.11. Viikki Minit 9-14v. ja Laajasalon Harrastevalmennus

4.12. Vuosaari Minit 9-14v.

Tunnille mukaan sisälenkkarit, joustavat vaatteet ja juomapullo. Oman hyppynarun voi myös ottaa mukaan. Naruja saa myös lainaksi tunnin ohjaajalta Miriam Hägeleltä.

Ilmoittautuminen Minit
Minit ilmoittautuvat mukaan maksuttomalle Rope Skipping tunnille laittamalla sähköpostia oman ryhmän ohjaajalle osoitteeseen etunimi.sukunimi(at)elise.fi tai voit myös kertoa osallistumisesta omalle ohjaajallesi kasvotusten.

Ilmoittautuminen voimistelukoululaiset ja Hemulit
Voimistelukoululaisia ja Hemulit -valmennusryhmäläisiä ilmoitetaan mukaan Rope Skipping kokeilutunnille Elisen jäsenrekisterissä: https://www.elise.fi/voimisteluryhmat/ilmoittautuminen/. Tunnille osallistuminen on täysin maksutonta. Kokeilutunnin löydät jäsenrekisteristä nimellä: ”Rope Skipping kokeilutunti ma 30.10. Voimistelukoulut tytöt 6-8v. ja Hemulit” tai ”Rope Skipping kokeilutunti ma 13.11. Voimistelukoulut tytöt 8-10v. ja Hemulit” Huom. Paikkoja on rajatusti, joten ilmoittaudu pian mukaan!

Ilmoittautuminen aikuiset
Aikuiset ilmoittautuvat mukaan maksuttomalle Rope Skipping -tunnille (ma 16.10. klo 16.30-17.30) laittamalla sähköpostia osoitteeseen ilmoittautuminen.helsinki@elise.fi. Huom. Paikkoja on rajatusti, joten ilmoittaudu pian mukaan!

Tule mukaan kokemaan vasta Suomeen rantautunut huippuhauska ja onnistumisen kokemuksia tuottava laji!