Elisen Syysleiri 8-9.9.2018

30.7.2018Elisen perinteinen avoin syysleiri järjestetään Kisakalliossa 8-9.9.2018. Ilmoittautuminen leireille on avoinna jäsenrekisterissä 9.8.saakka. Paikkoja on rajoitetusti, joten ole nopea ja varaa paikkasi. Leirille voi tulla la-su tai päiväleirille la ja/tai su. ilmoittautumiseen päässet tästä

Leiri on tarkoitettu kaikille Elisen voimistelijoille. Leiri alkaa lauantaina klo 9.00 ilmoittautumisella opiston aulassa ja päättyy sunnuntaina klo 16.00. 

Syysleiri on Elisen jokavuotinen tapahtuma kauden alkaessa. Leiri on viikonloppuleiri, joka on avoin seuran kaikille voimistelijoille ja heidän vanhemmilleen. Leirille voi osallistua lauantaista sunnuntaihin tai vain päiväleirille lauantaina ja / tai sunnuntaina. Koko viikonlopuksi osallistuvat majoittuvat opistolla 2-7 hengen huoneissa (vuodevaatteet ja pyyhkeet talon puolesta). Lapset voivat yöpyä joko yhdessä muiden voimistelijoiden kanssa tai oman vanhemman kanssa. Leirin ateriat syödään opiston ruokalassa, iltapala mahdollisesti sään salliessa kodassa.

Leiriohjelmassa on voimistelijoille ominaisuusharjoittelua (nopeus, kestävyys, liikkuvuus, voima) sekä varatalo- ja välinetekniikkaa. Sään salliessa ohjelmaan kuuluu myös ulkoliikuntaa. Leirille tarvitset mukaan tavalliset voimistelun harjoitusvaatteet, ulkoliikuntavaatteet lenkkareineen sekä uimavarusteet uintimahdollisuutta ajatellen.

Vanhemmille ei ole järjestetty erillistä liikuntaohjelmaa, mutta opiston kuntosali on käytössä aikoina, jolloin siellä ei ole muiden varauksia. Opisto tarjoaa myös hyvät ulkoliikuntamahdollisuudet ja ulkoliikuntaan on lainattavissa välineitä opiston vastaanotosta.

Jos aikaisempaa kokemusta voimisteluleiristä ei ole, on syysleiri hyvä tapa aloittaa. Leirille osallistuminen yhdessä vanhemman kanssa tuntuu lapsesta turvalliselta ja jatkossa on helpompi osallistua leirille myös ilman vanhempia.