TET-harjoittelu Elisessä

10.2.2019

Voimistelu- ja urheiluseura Elisellä oli tällä viikolla TET-harjoittelija mukana toiminnassa. Lue alta reippaan työelämään tutustujan kokemuksia viikosta.

"Olin Elisellä TET-harjoittelussa viikon ajan. Olen 14-vuotias ja käyn kahdeksatta luokkaa. Näin Elisen Instagramissa ilmoituksen, jossa kerrottiin että Eliselle voi hakea TET-paikkaa. Päätin hakea tänne, koska olen kiinnostunut urheiluseuran toiminnasta, ja voimistelen myös itse Elisessä, joten oli kiva että omaan seuraan voi hakea TET-paikkaa.

Maanantaina päiväni alkoi Espoossa sijaitsevalla Elisen toimistolla käymällä läpi tulevan viikon aikatauluja. Maanantaina autoin koko päivän voimistelupukujen tekemisessä. Sain myös tunnukset Elisen snapchattiin, jota sain päivitellä koko viikon. Tiistaina järjestelin ja siivosin Elisen varastoa Kampin liikuntakeskuksessa. Laskin mm. oliko laatikoissa tarkoitettuja olevia pukuja oikea määrä.

Keskiviikkona olin taas Elisen toimistolla. Sain tehdä Eliselle mainoksia mm. kilpailuja ja kisakatselmusta varten. Autoin myös lähettämään musiikkeja sähköisesti. Torstaina järjestelin näytös- ja kisapukuja toimistolla. Aloitin myös tekemään kilpailija-analyysia, etsien muiden urheiluseurojen nettisivuilta, löydänkö hyviä ideoita kehittää Elisen nettisivuja. Perjantaina jatkoin kilpailija-analyysin tekemistä toimistolla, ja järjestelin mm. Elisen edustusvaatteita.

Jokainen päivä erosi toisistaan ja se oli kivaa vaihtelua. Kivointa työtehtävää on vaikea sanoa, mutta esimerkiksi mainosten tekeminen oli kivaa, koska en ollut ennen tehnyt niitä. Viikko oli kiva ja mielenkiintoinen!" 

Haluaisitko suorittaa TET-jaksosi Elisessä? Ota rohkeasti yhteyttä toiminnanjohtajaamme Miia Greeniin ja kysy lisää: miia.green@elise.fi