Tervetuloa mukaan Elisen liikunnallisille kesäleireille!

12.3.2019


AIKA: 3.-7.6.2019 ja 10.-14.6.2019
PAIKKA: Kalasataman peruskoulu (Polariksenkatu 1, 00540 Helsinki)

Elisen liikunnalliset kesäleirit järjestetään tänä vuonna Kalasataman peruskoululla. Leiripäivät ovat klo 8.00-16.00 ja halutessaan leiripäivän voi aloittaa myös vasta klo 9.00. Leirit on suunnattu kouluikäisille.

Liikunnallisilla päiväleireillä liikutaan riemukkaan monipuolisesti! Leirillä voimistellaan, harjoitellaan sirkusta ja akrobatiaa, tanssitaan, harjoitellaan temppuja voimisteluvälineillä, pelataan, leikitään ja ulkoillaan. Leiriin sisältyy päivittäinen lämmin ruoka ja ruokailun lisäksi iltapäivällä pidetään evästauko, jonne jokainen tuo kotoa omat eväät. Kaikki osallistujat saavat itselleen myös oman leiripaidan!

Suosittelemme päiväleireille osallistumista lämpimästi kaikille kouluikäisille voimistelukoululaisille, esivalmennuryhmäläisille ja harrasteryhmäläisille! Leirille voi hyvin tulla mukaan myös muiden lajien parista, esimerkiksi taitoluistelusta tai tanssista, sillä leirille osallistuminen ei vaadi aiempaa voimistelutaustaa. Elisen valmennusryhmien valmentajat tiedottavat omia ryhmiään leireille osallistumisesta.

Lisätietoja leireistä täällä.

Voimistelukoululaiset, esivalmennusryhmäläiset, harrasteryhmäläiset ja muut kuin Elisen jäsenet ilmoittautuvat leirille nettisivujen lomakkeella. Elisen valmennusryhmäläiset (esim. Point, Releve, Niiskut, Hemulit) ilmoittautuvat leirille jäsenrekisterin kautta.

Tervetuloa mukaan kovasti kehutuille, iloisille kesäleirille!