Elisen syysleiri 7.-8.9.

29.7.2019


Vuosittain syyskauden alussa pidetään Elisen perinteinen syysleiri Kisakalliossa. Tänä vuonna leiri pidetään 7.-8.9. Leiri on viikonloppuleiri, joka on avoin seuran kaikille voimistelijoille ja heidän vanhemmilleen. Leirille voi osallistua lauantaista sunnuntaihin tai vain päiväleirille lauantaina ja/tai sunnuntaina. Koko viikonlopuksi osallistuvat majoittuvat opistolla 2-7 hengen huomeissa (vuodevaatteet ja pyyhkeet talon puolesta). Lapset voivat yöpyä joko yhdessä muiden voimistelijoiden kanssa tai oman vanhemman kanssa. Leirin ateriat syödään opiston ruokalassa, lauantain iltapala mahdollisesti sään salliessa kodassa.

Leiriohjelmassa on voimistelijoille ominaisuusharjoittelua (nopeus, kestävyys, liikkuvuus, voima) sekä varatalo- ja välinetekniikkaa. Sään salliessa ohjelmaan kuuluu myös ulkoliikuntaa. Leirille tarvitset mukaan tavalliset voimsitelun harjoitusvaatteet, ulkoliikuntavaatteet lenkkareineen sekä uimavarusteet uintimahdollisuutta ajatellen. 

Vanhemmille ei ole järjestetty erillistä liikuntaohjelmaa, mutta opiston kuntosali on käytössä aikoina, jolloin siellä ei ole muiden varauksia. Opisto tarjoaa myös hyvät ulkoliikuntamahdollisuudet ja ulkoliikuntaan on lainattavissa välineitä opiston vastaanotosta. 

Yön yli leireilevät aloittavat lauantaina klo 9.00 ja leiri päättyy sunnuntaina klo 16.00. Lauantain päiväleiri on klo 9.00-20.00 ja sunnuntain päiväleiri klo 9.00-16.00. 

Leirin hinnat:
päiväleiri la 60 €
päiväleiri su 45 €
koko leiri la-su 120 €

Jos aikaisempaa kokemusta voimisteluleiristä ei ole, on syysleiri hyvä tapa aloittaa. Leirille osallistuminen yhdessä vanhemman kanssa tuntuu lapsesta turvalliselta ja jatkossa on helpompi osallistua leirille myös ilman vanhempia.