Ohjaajaksi Eliseen?

Onko Sinulla aikaisempaa kokemusta pienten lasten tai voimisteluryhmien ohjaamisesta seurassa? Olisitko kiinnostunut ohjaustoiminnasta seurassamme?

Toiminta laajenee vuosittain. Otamme mieluusti toimintaan mukaan uusia innostuneita ja reippaita ohjaajia. Ohjelmassamme on lasten voimistelua, voimistelukouluryhmiä, joukkuevoimisteluryhmiä,  rytmisen ja akrobatiavoimistelun ryhmiä sekä tanssi- ja näytöstoimintaa. Tulevaisuudessa on tarkoitus paitsi aloittaa uusia ryhmiä myös laajentaa toiminnan kirjoa. Tavoitteissamme on myös erityisryhmien liikunnan aloittaminen.

Oletko kiinnostunut näistä tai jostain muusta voimistelun osa-alueesta? Edellytämme aikaisempaa kokemusta ohjaustyöstä sekä ainakin alkeisohjaajatason koulutusta. Tarjoamme monipuolisen, aktiivisen seuraympäristön, vuosittaista lisäkoulutusta Suomen Voimisteluliitto Svolin kursseilla sekä mukaanpääsyn monipuoliseen valmentaja- ja ohjaajajoukkoomme. Ryhmiä on sekä Helsingissä, sisarseura Elise-Vantaalla Vantaan Pakkalassa, että Elise-Järvenpäässä. Tuntikorvaus sopimuksen mukaan.

Soita ja kysy lisää ja kerro minkälaisen ryhmän ohjauksesta olisit kiinnostunut!
Laura Ahonen