Lasten ja nuorten harrastevoimistelu

Harrastevoimistelun ryhmiä Elisellä on ympäri pääkaupunkiseutua 7-vuotiaista lähtien. Elise tarjoaa esiintyviä ja kilpailevia harrasteryhmiä sekä ryhmiä joissa voit vain käydä harrastamassa ja kartuttaa voimisteluosaamista iloisella mielellä ystävien kanssa.

Kiinnostuitko?

Ota yhteys toimisto(at) elise.fi kysyäksesi lisätietoja tai kokeilukertaa.

Harrastevoimistelun esiintyvät ryhmät TIUHDIT

TIUHDIT on harrasteryhmiä yli 7-vuotiaille. Tiuhdit ryhmissä voit harjoitella 2 tai 3 kertaa 1,5-2h kerrallaan. 

TIUHDIT Laajasalo 2x/vko 
ma ja ke

TIUHDIT Laajasalo 3x/vko
ma,ke ja la

Tiuhdit-ryhmään ei ole mahdollista ilmoittautua suoraan myClubissa. Kiinnostuneet voivat olla yhteydessä toimisto@elise.fi.

Harrastevoimistelun VIUHDIT ryhmät, liikunnan ilosta

VIUHDIT  ovat  harrasteryhmiä yli 7-vuotiaille. Voit valita 1-4 krt viikossa harjoituksia oman mielesi mukaan. Viuhdit-tunnit on suunniteltu rytmisen voimistelun ja joukkuevoimistelun pohjalta.  

VIUHDIT JÄTKÄSAARI Jätkäsaaren esikoulu ja päiväkoti, Rionkatu 8 
Pe klo 18-19.30.

VIUHDIT LAAJASALO Laajasalon palloiluhalli, Sarvastonkaari 23
Ti klo 16-17.30.

Kevätkauden Viuhdit-ryhmät aloittavat toimintansa 16.1.2023.

Kevätkauden 2023 ryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu Elisen myClubissa. MyClub on urheiluseurojen käyttöön tarkoitettu jäsentietopalvelu, jonka kautta Elisen harrastetoiminnan ilmoittautumiset, viestintä ja laskutus hoidetaan.

Tarkemmat ryhmäkohtaiset aikataulut päivittyvät Elisen myClubiin. Harrasteryhmien kevätkauden kulkua tarkemmin kuvaava tiedote on luettavissa ilmoittautumisen jälkeen myClubissa kohdassa "Tiedotteet".

MyClyb-pikaohje
MyClub-tunnus on henkilökohtainen ja yhdellä henkilöllä tulee olla vain yksi myClub-tunnus. MyClub-tunnuksella hallinnoidaan yhtä tai useampaa jäsentiliä samassa tai eri seuroissa. Voit siis kirjautua useiden seurojen myClub-sivuille samalla myClub-tunnuksella.

Jäsentili edustaa seuran jäsentä ja tämän tietoja: jäsentilille on tallennettu mm. jäsenen  yhteystiedot, huoltajat yhteystietoineen, laskutusosoitteet sekä monia muita seuran tarvitsemia tietoja.

MyClub ohjeet: https://docs.myclub.fi/v/member/

Lisätietoa:

Harjoituspaikkojen yhteystiedot

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Voimistelusta harrastus minulle?

Oletko etsimässä sopivaa ryhmää itsellesi?
Valinnassa saattaa auttaa, jos miettii vastauksia seuraaviin kysymyksiin:

1. Haluan harjoituksiin...

a. rennon ilmapiirin, jossa ei turhaan sykitä − eihän kokoajan tarvitse voittaa itseään, eihän
b. tehokkaan tekemisen meiningin − ainakin välillä haluan haastaa kaverini ja itseni

2. Sopiva harjoitusmäärä on:

a. se, mikä tuntuu itsestä motivoivalta
b. se, mitä valmentaja suosittaa − hänhän näkee, mitä edistymiseni vaatii

3. Haluan esitellä taitojani...

a. erilaisissa harrastekilpailuissa ja seuran järjestämissä näytöksissä.
Kiva tietää Elisen tarjoavan esiintymisiä ulkomailla myös niille, joiden jalka ei nouse korvaan (miksi siis yrittäisin rapsutella varpaillani pölyjä kattolampusta, kun kädellä se on helpompaa?)
b. kilpa-areenoilla. Mikään ei voita sitä tunnetta mahanpohjalla, kun valmistaudun suoritukseen. On se vaan niin ihanaa.

Paljon A-vastauksia? Tutustu harrastevoimistelun ryhmiin.

Vaikka Elise on kilpaseura, tarjoamme paljon toimintamahdollisuuksia myös nuorille harrastajille. Kaikkien ei tarvitse harrastaa montaa kertaa viikossa! Meillä pääset esiintymään upeissa puitteissa seuran omissa näytöksissä ja tapahtumissa.

Seuramme on aktiivisesti mukana myös Voimisteluliiton, Helsingin kaupungin ja muiden tahojen tapahtumissa. Nuoret harrastajamme ovat etuoikeutettuja pääsemään mukaan tapahtumiin.

Paljon B-vastauksia? Tutustu valmennustoimintaamme:

Rytminen voimistelu
Joukkuevoimistelu

Keskustele ensin huoltajiesi kanssa mahdollisuudesta kokeilla Elisen valmennusryhmää ja ota sen jälkeen yhteyttä.. Valmennustoiminnasta vastaa seuran valmennuspäällikkö ja häneen voi olla yhteyksissä sähköpostilla tai puhelimitse. Hän auttaa mielellään sopivan ryhmän etsimisessä.