Elisen kesäleirit 3.-7.6. ja 10.-14.6.

Tervetuloa mukaan Elisen liikunnallisille kesäleireille!

AIKA: 3.-7.6. ja 10.-14.6.
PAIKKA: Kalasataman peruskoulu (Polariksenkatu 1, 00540 Helsinki)

Elisen liikunnalliset kesäleirit järjestetään tänä vuonna Kalasataman peruskoululla. Leiripäivät ovat klo 8.00-16.00 ja halutessaan leiripäivän voi aloittaa myös vasta klo 9.00. Leirit on suunnattu kouluikäisille.

Liikunnallisilla päiväleireillä liikutaan riemukkaan monipuolisesti! Leirillä voimistellaan, harjoitellaan sirkusta ja akrobatiaa, tanssitaan, harjoitellaan temppuja voimisteluvälineillä, pelataan, leikitään ja ulkoillaan. Leiriin sisältyy päivittäinen lämmin ruoka ja ruokailun lisäksi iltapäivällä pidetään evästauko, jonne jokainen tuo kotoa omat eväät. Kaikki osallistujat saavat itselleen myös oman leiripaidan!

Suosittelemme päiväleireille osallistumista lämpimästi kaikille kouluikäisille voimistelukoululaisille, esivalmennuryhmäläisille ja harrasteryhmäläisille! Leirille voi hyvin tulla mukaan myös muiden lajien parista, esimerkiksi taitoluistelusta tai tanssista, sillä leirille osallistuminen ei vaadi aiempaa voimistelutaustaa. Elisen valmennusryhmien valmentajat tiedottavat omia ryhmiään leireille osallistumisesta.

Leirin hinta Elisen jäsenille: 130 €
Leirin hinta muille kuin Elisen jäsenille: 140 €
Valmennusryhmien hinnat määräytyvät harjoittelumäärän mukaan (Huom. valmennusryhmäläiset ilmoittautuvat leirille Elisen jäsenrekisterin kautta)

Mukaan leirille tarvitset:

  • joustavat sisäliikuntaan sopivat vaatteet, esimerkiksi shortsit ja t-paita
  • juomapullo vedellä täytettynä
  • oma eväs iltapäivän evästauolle
  • säänmukainen ulkoliikuntavarustus
  • mikäli teillä on omia voimisteluvälineitä (naru, pallo, nauha, vanne, keilat) myös nämä voi halutessaan ottaa mukaan leirille. Omat välineet eivät kuitenkaan ole välttämättömiä, sillä kaikkia saa leirillä myös lainaksi.

Ilmoittautuminen

Leirille ilmoittaudutaan alla olevalla lomakkeella. HUOM! Elisen valmennusryhmäläiset (esim. Point, Releve, Niiskut) eivät ilmoittaudu tällä lomakkeella, vaan Elisen Jäsenrekisterin kautta ma 11.3. alkaen.

Leirien ilmoittautumiset päättyvät 15.5.2019. Ilmoita mahdolliset allergiat ja erityisruokavaliot oheiselle lomakkeella. Valmennusryhmäläiset ilmoittavat mahdolliset allergiat ja erityisruokavaliot ilmoittautumisen jälkeen osoitteeseen miia.green(at)elise.fi 15.5. mennessä.

Peruutus- ja maksuehdot
Ilmoittautuminen leirille on sitova. Mikäli peruutus leirille osallistumisesta tehdään ennen 15.5.2019, palautetaan 50 % hinnasta. 15.5. jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko leirin hinnan. Leirin alkamisen jälkeen tehdyistä peruutuksista tai ilman ennakkoilmoitusta leiriltä poisjäämisestä veloitetaan koko leirin hinta. Omavastuuaika sairastumisissa on 2 leiripäivää, sen jälkeisiltä päiviltä osallistumismaksu voidaan palauttaa lääkärintodistusta vastaan. Leirin laskut toimitetaan ilmoittautuneille sähköpostitse. Leirin maksu on suoritettava ennen leirin alkua.

Lisätietoja leiristä ja apua ilmoittautumiseen: Miia Green (miia.green(at)elise.fi, +358447177767)
Leirin vastuuvalmentajana toimii Anna Hakala (anna.hakala(at)elise.fi, +358417232096)

Kesäleirin lukujärjestys

MS Excel -tiedostoKesäleiri_lukujärjestys.xlsx (12 kB)