Elisen kesäleirit 2022

Elise järjestää kesäkuun kahdella ensimmäisellä viikolla suositut lasten voimistelulliset kesäleirit! Leirit on suunnattu Elisen 5-12-vuotiaille harrastajille.

Leiri on myös loistava tilaisuus tutustua voimisteluun: leirille voivat osallistua kaikki lapset sukupuoleen katsomatta ja myös ilman aiempaa voimistelutaustaa!

Leirillä voimisteluosuudet eriytetään leiriläisten iän ja tason mukaisesti, jotta jokaisen voimistelijan on mahdollista harjoitella mielekkäästi.

Elisen kesäleiri tarjoaa
- liikettä ja iloa lasten kesäpäiviin
- laadukasta lasten ohjausta ja päivähoitopaikan kahdelle kesäviikolle
- mahdollisuuden viettää kesälomaa yhdessä uusien ja vanhojen voimistelukavereiden kanssa
- pelejä ja leikkejä, voimistelutaitojen harjoittelua, perusliikuntaa, ulkoilua ja askartelua

Missä: Töölön Kisahallilla
Milloin: 6.-10.6. sekä 13.-17.6.
Aika: Päivittäin klo 8-16 (ohjelmaa klo 9-15)
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
Elise tarjoaa leiriviikoille viisi erilaista leirituotetta:
1) Viisi päivää (ma-pe) 160€
2) Neljä päivää (ma-to) 140€
3) Kolme päivää (ma-ke) 120€
4) Kaksi päivää (ma-ti) 100€
Leirihinta sisältää ohjelman sekä voimisteluvälineen. Saapuminen leirille klo 8-9 välillä. Leiripäivä loppuu klo 15-16 välillä.

Kummallekin leiriviikolle ilmoittaudutaan erikseen. Ilmoittautuminen ja leiripaikan varaaminen näihin leirituotteisiin tulee tehdä leiriviikkoa edeltävään keskiviikkoon mennessä (1.6. tai 8.6. mennessä).

5) Yhden päivän minileiri (ma-pe) 25€/päivä
Yhden päivän minileirille voi ilmoittautua vielä edellisenä iltana klo 20 saakka. Minileirit päivittäin ma-pe aamupäivisin. Saapuminen leirille klo 8-9 välillä. Minileiri loppuu klo 12. Minileirin hinta sisältää leiriohjelman ja voimisteluvälineen (1väline/henkilö).

Elisen jäsenmaksu 30€ lisätään ei -jäsenille ilmoittautumisen yhteydessä.

Kesäleirille ilmoittautuminen Elisen myclubissa
1.     https://elise.myclub.fi/flow/courses/public

2.     Valitse leiri, jolle haluat ilmoittautua.

3.     Huoltaja tai yli 13-vuotias voimistelija luo itselleen myclub-tunnuksen (sähköposti + salasana), jolla kirjaudutaan sisään MyClub-palveluun.  

MyClub-tunnus on henkilökohtainen ja yhdellä henkilöllä tulee olla vain yksi myClub-tunnus. MyClub-tunnuksella hallinnoidaan yhtä tai useampaa jäsentiliä samassa tai eri seuroissa. Voit siis kirjautua useiden seurojen myClub-sivuille samalla myClub-tunnuksella. MyClub-tunnus mahdollistaa, että kaikki lapsen huoltajat voivat hallinnoida omilla henkilökohtaisilla tunnuksillaan lapsen tai lapsien jäsentilejä. 

 4.     Myclub-tunnuksen luomisen jälkeen tehdään leirille ilmoitettavalle lapselle/nuorelle jäsentili. Jotta voimistelija voi ilmoittautua Elisen leirille, tarvitaan jäsentili, joka on rekisteröity Eliseen.

Jäsentili edustaa seuran jäsentä ja tämän tietoja: jäsentilille on tallennettu mm. jäsenen  yhteystiedot, huoltajat yhteystietoineen, laskutusosoitteet sekä monia muita seuran tarvitsemia tietoja.

4.     Ilmoita voimistelija valitsemallesi leirille.

5.     Elise laskuttaa leirimaksut verkkomaksuina, joten leirilasku tulee olla maksettuna tunnin sisällä ilmoittautumisesta tai ilmoittautuminen poistetaan.

Huom! Jos teillä on myclub-tunnus käytössä jo jossain toisessa seurassa, kopioikaa ilmoittautumislinkki ja avatkaa se nettiselaimessa. Myclub-sovellus ei avaa uuden seuran linkkejä ennen jäsentilin luomista.

 Lisätietoa myClub-tunnuksesta: https://help.myclub.fi/member/myclub-id/general

Valmennusryhmien leirit - klikkaa kuvaa