Elisen 100v. juhlavuosi huipentui voimistelugaalaan 13.11.

21.11.2021

Elisen 100v. juhlavuoden huipennus nähtiin Helsingin Musiikkitalolla 13.11.2021. Voimistelugaala "The beauty of the world" oli elämyksellinen kokonaisuus, joka johdatti katsojan luonnon kauneuden ja ihmeellisyyksien maailmaan. 


Voimistelijoiden upea taito ja  esiintymisen into takasivat katsojalle elämyksen. Ohjelmat toinen toisensa jälkeen tempasi mukaansa ja jätti juuri sopivasti katsojalle mahdollisuuden käyttää mielikuvistusta tarinan kulussa.

RV maajoukkue
RV nuoret
Maskeerausta
RV prenuoret
Pikkumyyt
JV maajoukkue Gloria
Hetki ennen esitystä...

Koko seura valmistautui vuoden huipennukseen  innoissaan ja odotuksella. Kymmeniä, ellei satoja, pukuja teetettiin ja koristeltiin juhlaa varten. Kiitos juhlan puvustajalle Helka Jutilalle! Tärkeän työn puvustuksen kanssa ovat tehneet myös TET-työntekijämme eli puvustusassarit - Ada Green, Milla Sarvikivi, Nora Kuusisto, Pihla Ravela ja Mari Suomi. 

Projektiäällikkö Riina Bergin tuotantoavustajina toimi Anastasia Sergeeva ja Lilja Lapveteläinen. Tämän huipputiimin kanssa käytiin läpi jokainen yksityiskohta upean esityskokonaisuuden varmistamiseksi.  Lisäksi käsikirjoituksen kanssa auttoivat Riina Määttä & Eija-Leena Patanen. Elisen yhteistyökumppanina juhlassa toimi Pro Maker Academy, joka loihti upeita maskeerauksia voimistelijoille. Kiitos  Miia Uusimäki, Inka Yrjälä-Salo, Jenna Halme, Alina Koponen, Taiga Tuulijärvi, Leo Zitting, Meri Riekki, Eevi Väätäinen, Aliisa Kejonen-Dirksen.

Ennen kaikkea kiitos seuramme upeat valmentajat ja ohjaajat, jotka  loihtivat ja harjoittivat pitkäjänteisesti kerrassaan upeita koreografioita voimistelijoilleen sekä työskenteli ahkerasti lavan takana yhdessä voimistelijoiden kanssa läpi juhlan. Upean kokonaisuuden takana on siis kymmeniä ja kymmeniä Eliseläisiä, joiden ansiosta näimme Elisen 100v. juhlapäivänä  näyttävän kokonaisuuden. Kiitos jokaiselle mukana olleelle!

Musiikkitalon käytävät pukuivat intoa ja jännitystä, kun sadat  voimistelijat valmistautuivat tärkeään esiintymishetkeen. Näytöksessä nähtiin Elisen rytmisen sekä joukkuevoimistelun valmennusryhmiä, harrastajia, rytmisen voimistelun maajoukkue, joukkuevoimistelun maajoukkueessa voimisteleva Gloria sekä seuran pienempiä jopa 3-vuotiaita voimistelijoiden alkuja.

"Voisipa tämä päivä vain jatkua ja jatkua", totesi useampi innokas nuori voimistelija. 

On tärkeää ja ainutlaatuista, että kaikki harrastajista huippuvoimistelijoihin asti pääsevät esiintymään yhdessä. Näytöksessä näimme, että Elisessä voimistelu kuuluu ihan kaikille💙!

Voimistelukoulu
Rytmisen voimistelun maajoukkue

Seuraava vuosikymmen

Tule mukaan rakentamaan entistä laadukkampaa ja yhteisöllisempää Eliseä. 100- ja 1-vuotias Elise saa käyttöön ensi vuonna oman hallitilan. Osallistu talkoisiin, kannatusjäseneksi, sponsoriksi tai yhteistyökumppaniksi, tarvitsemme teitä kaikkia! Ota yhteyttä toimisto(at)elise.fi, jos haluat olla mukana rakentamassa Elisen seuraavaa vuosikymmnetä;)