Ilmoittautuminen

Tervetuloa urheilemaan Eliseen. Meillä voit harrastaa liikuntaa monipuolisesti erilaisin tavoittein. 2023 ohjelmistossa ovat mukana voimistelukoulut, temppukoulu, esivalmennusryhmät, harrastevalmennusryhmät, rytminen voimistelu, joukkuevoimistelu, tanssillinen voimistelu ja aikuisliikuntaryhmät.

Jos olet uusi harrastaja:

Kevätkauden 2023 ryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu Elisen myClubissa. MyClub on urheiluseurojen käyttöön tarkoitettu jäsentietopalvelu, jonka kautta Elisen harrastetoiminnan ilmoittautumiset, viestintä ja laskutus hoidetaan.

MyClyb-pikaohje
MyClub-tunnus on henkilökohtainen ja yhdellä henkilöllä tulee olla vain yksi myClub-tunnus. MyClub-tunnuksella hallinnoidaan yhtä tai useampaa jäsentiliä samassa tai eri seuroissa. Voit siis kirjautua useiden seurojen myClub-sivuille samalla myClub-tunnuksella.

Jäsentili edustaa seuran jäsentä ja tämän tietoja: jäsentilille on tallennettu mm. jäsenen  yhteystiedot, huoltajat yhteystietoineen, laskutusosoitteet sekä monia muita seuran tarvitsemia tietoja.

MyClub ohjeet: https://docs.myclub.fi/v/member/⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Jos olet jo jäsen:

Ryhmiin voit tutustua etukäteen harrastevoimistelun sivuilla. Ajatuksia ryhmän valintaan löydät myös vanhempien ja voimistelijoiden sivuilta, joille pääset tästä. Jos haluat keskustella ryhmän valinnasta tai olet kiinnostunut paikasta valmennusryhmissä, ota yhteyttä.

Kaikkiin liikuntaryhmiin ja leireille ilmoittaudutaan sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Jos tarvitset apua ilmoittautumisessa, ota yhteyttä.


Maksut
Jäsenmaksu

Elisen jäsenmaksu vuonna 2023 on 30€. Jäsenmaksu peritään kaikilta liikuntaryhmiin osallistuvilta vuoden ensimmäisen harjoitusmaksun yhteydessä. Jäsenmaksu sisältää Suomen Voimisteluliiton Jumppaturvavakuutuksen.


Kannatusjäsenmaksu

Kaikki halukkaat voivat liittyä seuran kannatusjäseniksi. Kannatusjäsenen maksu on 20 € tai valitsemasi summa. Kannatusmaksut menevät lasten ja nuorten harrastusten tukemiseen.


Harjoitusmaksu

Kaikkien liikuntaryhmien harjoitusmaksu on kausikohtainen. Voimistelukoulu-, alkeis-, harraste- ja esivalmennusryhmien syyskausi kestää syyskuusta joulukuuhun, kevätkausi tammikuusta toukokuuhun. Valmennusryhmien syyskausi kestää heinä- /elokuusta joulukuuhun ja kevätkausi tammikuusta kesäkuuhun.

Kauden alussa uudet harrastajat voivat kokeilla ryhmissä kahden ensimmäisen viikon ajan. Mikäli kokeilujakson päättyessä haluat perua ilmoittautumisesi tai vaihtaa ryhmää lähetä peruutus / ryhmän vaihto sähköpostilla osoitteeseen ilmoittautuminen.helsinki (at) elise.fi.

Voimistelukoulu ja harrasteryhmät:

1 x / viikko kausimaksu 130-200 euroa, harjoituksen kesto 45-60min.
2 x / viikko kausimaksu 200-300 euroa, Harjoituksen kesto 180-240min.

Valmennusryhmien hinnat kunkin ryhmän omilla sivuilla


Kansallisten kilpailujen ilmoittautumismaksut

Kilpailuihin osallistumisesta sovitaan ryhmän oman valmentajan kanssa. Tämän jälkeen saatte seurakoordinaattoriltamme sähköpostiinne laskun ilmoittautumismaksusta. Kilpailun järjestäjä määrää maksun suuruuden Voimisteluliiton suositusten mukaan.


Leirimaksut

Leireille ilmoittaudutaan sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Maksut ovat leirikohtaisia ja ne tulee maksaa ennen leirin alkua.


Maksu- ja peruutusehdot

Maksu- ja peruutusehdot ovat nähtävissä Sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän sivulla Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen.


Maksuhyvitykset

Pidempiaikainen sairauspoissaolo hyvitetään lääkärintodistusta vastaan (2 viikon omavastuu).

Kansallisten kilpailujen ilmoittautumismaksut voidaan sairaustapauksissa hyvittää lääkärintodistusta vastaan.

Lomat ym. satunnaiset poissaolot - Ei hyvitystä.

Lopettaminen kesken kauden - Ei hyvitystä harraste, eikä esivalmennusryhmissä. Harrastevalmennus- ja valmennusryhmäläisten tulee maksaa jäsenmaksu, lopettamiskuukauden ja kahden seuraavan kuukauden harjoitusmaksut. Keskeytyksestä tulee ilmoittaa viipymättä sekä ryhmän valmentajalle että osoitteeseen ilmoittautuminen.helsinki (at) elise.fi.