Rytminen voimistelu (RV)

Rytminen voimistelu on monipuolinen taitolaji, jossa musiikki, voimistelijan liike ja väline muodostavat saumattoman kokonaisuuden. Huipputasolla laji vaatii fyysisten ja psyykkisten ominaisuuksien lisäksi myös urheilullisuutta ja taiteellisuutta. Lajissa harjoitellaan ja kilpaillaan sekä yksilönä että joukkueessa. Rytmisen voimistelun sanotaan olevan maailman kaunein urheilulaji. Lisää rytmisestä voimistelusta Voimisteluliiton sivulta.

Elise on suomalainen rytmisen voimistelun huippuseura, joka tarjoaa ammattitaitoista ja laadukasta valmennusta sekä kotimaisten että ulkomaisten valmentajien johdolla.

Elisen voimistelijat voittaneet satoja SM-mitaleja. Elisen voimistelijoista Ektarerina Volkova (2016), Heini Lautala (2000) ja Katri Kalpala (1996) ovat edustaneet Suomea Olympialaisissa. Naisten maajoukkueessa 2023 voimistelevat seurastamme  Thea Haiba,  Vera Jokinen, Alisa Karpenko, Anni Olkkonen, Viliina Sipilä.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Elisessä voit harrastaa rytmistä voimistelua alkeistasolta aina kansainväliselle huipulle asti. Tarjolla on harraste- ja voimistelukoulu-,esivalmennus- ja valmennusryhmiä alkaen 3v. Elisen voimistelijan polkuun tästä

Valmennuksesta vastaavat koulutetut, aikuiset valmentajat. Harraste- ja voimistelukouluryhmät soveltuvat hyvin myös muiden lajien tukiharjoitteluksi.

Tarvitsetko apua ryhmän valintaan? Ota yhteyttä.

TUTUSTU RYTMISEN VOIMISTELUN VALMENNUSRYHMIIMME, KLIKKAA TÄTÄ KUVAA!

Lisää rytmisestä voimistelusta (videot):
Yksilöt
Joukkueet