Rytminen voimistelu

Rytminen voimistelu on monipuolinen taitolaji, jossa musiikki, voimistelijan liike ja väline muodostavat saumattoman kokonaisuuden. Huipputasolla laji vaatii fyysisten ja psyykkisten ominaisuuksien lisäksi myös urheilullisuutta ja taiteellisuutta. Lajissa harjoitellaan ja kilpaillaan sekä yksilönä että joukkueessa. Rytmisen voimistelun sanotaan olevan maailman kaunein urheilulaji. Lisää rytmisestä voimistelusta Voimisteluliiton sivulta.

Elise on suomalainen rytmisen voimistelun huippuseura, joka tarjoaa ammattitaitoista ja laadukasta valmennusta sekä kotimaisten että ulkomaisten valmentajien johdolla.

Elisen voimistelijat voittaneet satoja SM-mitaleja. Elisen voimistelijoista Ektarerina Volkova (2016), Heini Lautala (2000) ja Katri Kalpala (1996) ovat edustaneet Suomea olympiakisoissa. Naisten maajoukkueessa  2019 voimistelevat seurastamme joukkueen Suomen mestarit Elisa Liinavuori, Milja Närevaara, Inka Ora ja Juulia Vainio;  nuorten maajoukkuessa ikäsarjansa Suomen mestarit Linnea Haikarainen, Emilia Helin, Jenni Tarkiainen, Viliina Sipilä ja Nuppu Tapaninen.

Rytmisen voimistelun esittelyvideot:

Yksilöt
Joukkueet

Rytmisen voimistelun valmennusryhmät

Elisessä voit harrastaa rytmistä voimistelua alkeistasolta aina kansainväliselle huipulle asti. Tarjolla on harraste- ja voimistelukoulu-,esivalmennus- ja valmennusryhmiä alkaen 3v. Elisen voimistelijan polkuun tästä

Valmennuksesta vastaavat koulutetut, aikuiset valmentajat. Harraste- ja voimistelukouluryhmät soveltuvat hyvin myös muiden lajien tukiharjoitteluksi.

 

Tarvitsetko apua ryhmän valintaan? Ota yhteyttä.