Voimistelu harrastuksena

Kiva, että löysitte seuramme sivuille. Olemme keränneet näille sivuille apuja uusille harrastajille. Pienten lasten sivu on tarkoitettu myös huoltajille.

Lasten ja nuorten harrastevoimistelu - liikuntaa, terveyttä ja elämyksiä


Voimistelukoulu, harraste- ja esivalmennusryhmät ovat kaikille tarkoitettuja voimisteluryhmiä. Ryhmissä harjoitellaan voimistelun perustaitoja tavoitteena terveyttä edistävä liikunta, motorinen kehittyminen ja liikunnan ilo. Tarjoamme jumppaa lapsille ja nuorille ikäluokittain 3-vuotiaista alkaen.

Ryhmissä harjoiteltavat voimistelun perustaidot antavat mahdollisuuden jatkossa kiinnostuksen mukaan siirtyä rytmisen voimistelun tai joukkuevoimistelun valmennusryhmiin. Voimistelu sopii perusliikuntamuotona tukilajiksi myös muiden lajien harrastajille. Valtakunnallisiin terveysliikuntasuosituksiin perustuen suosittelemme kaikille vähintään kahta viikoittaista harjoitusta.

Jotta harjoittelu olisi motivoivaa, pyrimme löytämään jokaiselle kiinnostuksen ja tavoitteiden mukaisen ryhmän. Taitotason kehittyessä kauden aikanakin voi tarvittaessa joustavasti siirtyä ryhmästä toiseen.