Tiedote koronaviruksen aiheuttamista toimista Elisen toiminnassa 16.3.2020 päiv. 10.4.

16.3.2020


Päiv. 10.4. Toiminnan keskeytymistä on jatkettu ainakin 13.5. asti. Mikäli tilanne muuttuu aiemmin, tiedotamme jäseniämme sähköpostitse aiheesta.

 

Voimistelu- ja Urheiluseura Elisen kaikki kansallisen tason urheilutoiminta keskeytyy 17.3.-13.4.2020 väliseksi ajaksi. Tämä koskee kaikkea lasten, nuorten ja aikuisten harrastustoimintaa, kilpa- ja valmennustoimintaa, leirejä, kursseja sekä tapahtumia.

Seuran hallitus haluaa varmistaa kaikkien jäseniemme, työntekijöidemme sekä näiden perheenjäsenten terveyden ja turvallisuuden. Noudatamme Suomen hallituksen, THL:n sekä Helsingin kaupungin suosituksia ja haluamme näin omalta osaltamme estää koronavirusepidemian leviämisen.

Tarjoamme liikuntavinkkejä jäsenistöllemme sosiaalisen median kanavillamme ja ideoimme, miten liikunta pysyy osana rutiineja, vaikka olosuhteet ovat haastavia. Valmennusryhmillemme jaamme erilliset ohjeet kotiharjoittelusta. Seuraathan meitä siis nettisivuillamme, Facebookissa ja Instagramissa.

Seuraamme koronavirusepidemiatilanteen kehittymistä sekä viranomaisten suosituksia ja määräyksiä jatkuvasti ja teemme uusia päätöksiä jatkosta tarvittaessa. Viestimme uusista päätöksistä ja linjauksista tarvittaessa, viimeistään kuitenkin 10.4.2020.

Pahoittelemme tilannetta ja tsempataan yhdessä eteenpäin!

Elisen hallitus

Lisätiedot:  Miia Green, toiminnanjohtaja, miia.green@elise.fi

                  Jouni Jokinen, hallituksen pj. jouni.jokinen@elise.fi