Kouluyhteistyö

Oppilaitoksia, joissa panostetaan tavoitteellisen voimisteluharrastuksen ja opiskelun yhdistämiseen

Alakoulut: Haagan peruskoulu

Alakouluikäiselle Elise suosittelee ensisijaisesti lähikoulua, jolloin arjen helppous toteutuu parhaiten. Mikäli harkitsette kauempana kotoa sijaitsevia kouluja, on hyvä pohtia tarkkaan onko koulun tuoma etu vaivan arvoinen. Missä pieni alakoululainen viettää koulun ja harjoitusten välisen ajan, miten järjestetään ruokailut / välipala koulun ja harjoitusten välillä jne?

Haagan alakoulua suosittelemme lähietäisyydellä asuville, jotka harjoittelevat valmennusryhmissä ja haluavat lisätä viikoittaisia harjoituskertoja. Koulussa on mahdollista osallistua viikoittain yhteen voimistelun aamuharjoitukseen.


Yläkoulut: Pasilan yläkoulu, Haagan peruskoulun yläkoulu

Pasilan (aiemmin Alppilan) yläkoulua suosittelemme kaikille tavoitteellisesti kilpailutoimintaan osallistuville, jotka haluavat yhdistää harjoittelun ja koulukäynnin tavoitteena menestyä molemmissa ja joilla ei ole varmuutta tämän onnistumisesta lähikoulussa. Rytmisen voimistelun moninkertainen Suomen mestari ja Rion 2016 olympiaedustajamme Ekaterina Volkova kävi aikanaan Alppilan yläkoulun. Hän iloitsi erityisesti koulun valmentautumisen vuoksi myöntämistä joustoista niin kilpailumatkojen kuin aamuharjoittelunkin osalta.

Yhteistyö Pasilan yläkoulun kanssa on jatkunut useita vuosia. Koulun etuja ovat viimeistään klo 15.30. loppuvat koulupäivät (keskiviikkoisin koulu loppuu kaikilla klo 13.45), joustavuus tavoitteellisessa valmennustoiminnassa mukana oleville sekä mahdollisuus tarvittaessa opiskella puolet yläasteopinnoista ruotsin kielellä. Pasilan yläkoulu on syksystä 2018 alkaen Urhea yläkoulu, jossa yläkouluopintojen suorittamisen voi jakaa neljälle vuodelle.


Lukiot: Mäkelänrinteen urheilulukio

Lukioikäiselle Helsingissä harjoittelevalle valmennusryhmän voimistelijalle Mäkelänrinteen urheilulukio tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet tavoitteellisen urheiluharrastuksen ja opintojen yhdistämiselle. Seuramme on tehnyt yli 20 vuotta tiivistä yhteistyötä Mäkelänrinteen urheilulukion kanssa. Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian mukaantulo yhteistyöhön on tehostanut toimintaa entisestään. Urheilulukio tarjoaa joustavat mahdollisuudet opintojen suunnitteluun huomioiden kulloinenkin valmennus- ja kilpailukalenteri.