Leirit

KESÄLEIRIT 2022

Kesäleiriviikot 5.-9.6. & 12.-16.6.2023. 

Kaikki valmennusryhmät ovat tervetulleita Elisen kesäleirille. Kukin ryhmää saa omalta vastuuvalmentajalta tiedon mihin leirikokonaisuuteen ryhmän tulee ilmoittatutua.

lmoittatuminen 1.4. alkaen My Clubissa! 

INFOA ELISEN VUOTUISISTA LEIREISTÄ VALMENNUSRYHMILLE

Elisessä järjestämme arkiharjoittelun lisäksi myös voimisteluleirejä. Tavanomaisimpia leiripaikkoja ovat Kisakallion urheiluopisto Lohjalla ja Kisakeskuksen urheiluopisto Raaseporissa. Päiväleirejä järjestetään sekä Helsingissä että urheiluopistoilla. Kaikille leireille ilmoittaudutaan jäsenrekisterin kautta. Kaikki leirit ovat erikseen hinnoiteltuja.


Päiväleirit Helsingissä 
Kesäkuussa koulun päätyttyä järjestämme kahden ensimmäisen viikon aikana Helsingissä lasten voimistellulliset päiväleirit. Leireillä osallistutaan arkipäivisin klo 9-16 (tai 8-16). Leiri sisältää voimisteluharjoituksia, ulkoliikuntaa ja tanssia. 


Elisen valmennusryhmien leirit
Valmennusryhmien leirejä järjestetään vuosittain useita. Järjestämme sekä 2-4 päivän viikonloppuleirejä että koulujen loma-aikoina myös pitempiä vajaan viikon mittaisia leirejä. Myös valmennusryhmien leireillä on usein päiväleirimahdollisuus. Ryhmän oma valmentaja informoi kauden alussa harjoitussuunnitelmaan kuuluvista leireistä. Leirien harjoitusohjelma määräytyy harjoitus- /kilpailukauden vaihdeen mukaan. Mikäli leireille osallistuminen edellyttää poissaoloa koulusta, on leiriohjelmaan varattu aikaa myös koulutehtävien tekoon. Kouluun saa tarvittaessa myös valmentajalta kirjeen, jossa poissaolo perustellaan. Poissaolo koulusta edellyttää luonnolisesti poissaolopäivien korvaavien koulutehtävien moitteetonta hoitoa.


Ulkomaan leirit
Valmennusryhmien voimistelijoille voidaan harkinnan mukaan järjestää myös leirimahdollisuuksia ulkomailla. Ulkomaanleiritystä toteutetaan pääsääntöisesti koulujen loma-aikoina.


Voimisteluliiton leirit
Elisen valmennusryhmien voimistelijat voivat osallistua myös Voimisteluliiton avoimille leireille sekä rinkileireille. Rytmisen voimistelun ja joukkuevoimistelun rinkipaikan vastaanottaminen edellyttää sitoutumista rinkitoimintaan vuoden ajaksi.


Leiri osallistumisen peruuntuminen 
Kaikki leiri ilmoittautumiset ovat sitovia.Urheiluopiston leireille tulee toimittaa lääkärintodistus 7vrk sisällä leirin aloituspäivästä. Urheiluopistot saattavat veloittaa toimistomaksun, mutta yli menevät osuus voidaan palauttaa lääkärintodistusta vastaan.