Infoa voimistelijoille ja vanhemmille

Tällä sivulla löydät hyödyllistä tietoa seuran toiminnasta ja urheilijaksi kasvamisesta. Kilpailu- ja leiritoiminnasta voit lukea lisää valmennusryhmien sivuilta.

Lisätietoa:

Tietoa voimisteluryhmistä

Ilmoittautuminen

Keneltä kysyä?
Kysy yhteysvanhemmalta, jos sinulla on kysymyksiä:
- talkootoiminnasta

Kysy valmentajalta jos sinulla on kysymyksiä liittyen:
- valmennukseen
- harjoituksiin
- kilpailuista tai leireistä
- oman lapseni harjoitteluun / kehitykseen 
- varusteiden hankintaan

Toiminnanjohtajaan
-valmentajien toiminnasta
-seuran toimintalinjoista

Aktiivinen vanhempi Elisessä

Valmennusta lukuun ottamatta, lähes kaikki seuran toiminta perustuu vapaaehtoistoimintaan. Seuran vanhempaintoiminnan tavoitteena on rakentaa voimistelijoille valmennuksen rinnalle turvallinen ja toimiva harrasteympäristö, siten lisäten voimistelijoiden hyvinvointia heidän arjessaan.

Vanhempaintyöryhmä koostuu  joukkuevoimistelun  ja rytmisen voimistelun valmennusryhmien yhteysvanhemmista, mutta myös harrasteryhmien vanhemmat ovat tervetulleita toimintaan mukaan!  Työryhmän tehtäviin kuuluu huolehtia joukkueiden välisestä yhteistyöstä seuran järjestämien tapahtumien talkootyön suunnittelun ja toteutuksen osalta. Tapahtumat toteutuvat vain vanhempien talkoovoimin! Innokkaat voimistelijoiden vanhemmat ovat tervetulleet mukaan erilaisiin tehtäviin mm. kilpailu- ja näytössalin somistajiksi ja purkajiksi, kisatoimitsijoiksi ja vastaamaan tuomareiden ruokatarjoiluista. Mukaan vaan! Ota yhteyttä oman ryhmän yhteysvanhempaan, sähköpostiosoitteen ilmoittautuminen.helsinki (at) elise.fi tai Facebookin ”Elise vanhemmat”-ryhmän kautta.


Yhteysvanhempi

Yhteysvanhempi on automaattisesti vanhempaintyöryhmän jäsen. Omassa ryhmässä yhteysvanhemman tehtäviin kuuluu toimia viestinvälittäjänä ja tiedottajana valmentajan ja vanhempien välillä, tukea valmentajaa muissa kuin valmennuksellisissa asioissa esim. kimppakyydit, näytösasut, väline/varustehankinnat jne. Tämän lisäksi yhteysvanhempi innostaa ja aktivoi voimistelijoiden vanhempia seuran toimintaan sekä koordinoi oman ryhmän talkoovoimaa seuran erilaisiin tapahtumiin ja kilpailuihin.

Valmennusryhmien yhteysvanhemmat