Infoa voimistelijoille ja vanhemmille

Tällä sivulla löydät hyödyllistä tietoa seuran toiminnasta ja urheilijaksi kasvamisesta. Kilpailu- ja leiritoiminnasta voit lukea lisää valmennusryhmien sivuilta.

Lisätietoa:

Tietoa voimisteluryhmistä

Ilmoittautuminen

Aktiivinen vanhempi Elisessä

Valmennusta lukuun ottamatta, lähes kaikki seuran toiminta perustuu vapaaehtoistoimintaan. Seuran vanhempaintoiminnan tavoitteena on rakentaa voimistelijoille valmennuksen rinnalle turvallinen ja toimiva harrasteympäristö, siten lisäten voimistelijoiden hyvinvointia heidän arjessaan.

Vanhempaintyöryhmä koostuu  joukkue-  ja rytmisen voimistelun valmennusryhmien yhteysvanhemmista, mutta myös harrasteryhmien vanhemmat ovat tervetulleita toimintaan mukaan!  Työryhmän tehtäviin kuuluu huolehtia joukkueiden välisestä yhteistyöstä sekä suunnitella talkootyötä kilpailuihin ja tapahtumiin että koordinoida niiden toteutusta. Tapahtumat toteutuvat vain vanhempien talkoovoimin! Innokkaat voimistelijoiden vanhemmat ovat tervetulleet mukaan erilaisiin tehtäviin, aina salin rakentamisesta ja purkamisesta tai tuomareiden ravitsemisesta alkaen kisatoimitsijoihin saakka. Mukaan vaan! Ota yhteyttä oman ryhmän yhteysvanhempaan, sähköpostiosoitteen ilmoittautuminen.helsinki (at) elise.fi tai Facebookin ”Elise vanhemmat”-ryhmän kautta.


Yhteysvanhempi

Yhteysvanhempi on automaattisesti vanhempaintyöryhmän jäsen. Omassa ryhmässä yhteysvanhemman tehtäviin kuuluu toimia viestinvälittäjänä ja tiedottajana valmentajan ja vanhempien välillä, tukea valmentajaa muissa kuin valmennuksellisissa asioissa esim. kimppakyydit, näytösasut, väline/varustehankinnat jne. Tämän lisäksi yhteysvanhempi innostaa ja aktivoi voimistelijoiden vanhempia seuran toimintaan sekä koordinoi oman ryhmän talkoovoimaa seuran erilaisiin tapahtumiin ja kilpailuihin.

Valmennusryhmien yhteysvanhemmat