Tanssillinen voimistelu

Tanssillinen voimistelu on tanssin ja voimistelun yhdistävä, suomalaiseen naisvoimisteluun pohjautuva laji. Tanssillisen voimistelun ydin on keskustalähtöisyys ja liikkeen virtaavuus. Perusvoimistelutaidot muodostavat lajin pohjan, jonka lisäksi harjoitellaan oikeanlaista keskustaliikuntatekniikkaa ja liikkeiden ja hengityksen sitoutumista toisiinsa. Vartalotekniikan rinnalla harjoitetaan jalkatekniikkaa ja hyppyjä sekä erilaisia fyysisiä ominaisuuksia, kuten liikkuvuutta ja voimaa. Tanssillinen voimistelu sopii kaikille, jotka haluavat pitää huolta ryhdistään, liikkuvuudestaan sekä nauttia tanssin ja voimistelun yhdistämisestä. Lisää tanssillisesta voimistelusta voit lukea Suomen voimisteluliiton sivuilta.

Elisessä tanssillista voimistelua voi harrastaa Flow Gym -tunnilla sekä tanssillisen voimistelun kilpailevissa Kokooma ja Kantama -joukkueissa.


Flow Gymnastics 
FlowGymnastics on aikuisten voimisteluliikunnan muoto, joka perustuu tanssilliseen voimisteluun. Voimistelusta tutut, monipuoliset liikkeet on muokattu mukavaan ja mielenkiintoiseen muotoon haastetta unohtamatta. Keskivartalosta lähtevä, virtaava liiketekniikka kehittää tehokkaasti koko vartalon hallintaa ja rangan liikkuvuutta. Ryhti kohenee ja hartiaseutu rentoutuu. Flow Gym -tunti sopii ihan kaikille, tule mukaaan kokeilemaan!

Mitä tunneilla tehdään?
FlowGymnastics-tunneilla lähdetään liikkeelle kehon lämmittelyllä ja mielen virittelyllä. Koko keho houkutellaan mukaan vähitellen suurilla liikeradoilla, liikkuvilla kävely- ja askelyhdistelmillä käsiä unohtamatta. Kaiken lähtökohtana on lantion, rangan ja hartiaseudun vahva, mutta hallittu liike. Myös lihaskuntoa ja joustavuutta kehitetään lajinomaisesti. Nautinnollinen musiikki siivittää jumppaajat tunnelmasta toiseen.

  • Ryhmää ohjaa Karoliina Holmström.
  • Ryhmä harjoittelee 1krt/vko 1h tiistaisin, klo 18:30-19:30 Åshöjdens Grundskolan
  • Syys- tai kevätkausi 200€ / 3,5 kk. +Elisen jäsenmaksu 35€/per vuosi.
    Ilmoittaudu mukaan Elisen MyClubissa!

Kantama
Kantama on aikuisten tanssillisen voimistelun esiintyvä ryhmä, joka on kilpaillut syksystä 2019 lähtien tanssillisen voimistelun yli 20-vuotiaiden sarjassa.
Ryhmässä on monen tasoisia ja ikäisiä voimistelijoita, joita yhdistää innostus lajiin ja tavoitteelliseen tekemiseen, hyvää fiilistä unohtamatta.
Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa. Harjoittelupäivät tiistai ja sunnuntai.
Vuoden 2023 kausihinnat:
Syyskausi 320€ / 3,5kk, 4h /viikossa (syyskuu, lokakuu, marraskuu, joulukuu).
Kevätkausi 320€/ 3,5kk, 4h /viikossa (tammikuu, helmikuu, maaliskuu, huhtikuu).

Elisen jäsenmaksu 35€


Mikäli joukkueessa on tilaa, syksyn alussa otamme mukaan uusia jäseniä. Jos kiinnostuit joukkueesta, sinulla on voimistelutaustaa ja pystyt sitoutumaan kahdesti viikossa harjoitteluun,  ota yhteyttä
ohjaajaan Karoliina Holmström (karoliina.holmstrom(at)gmail.com).

 

Kokooma 
Kokooma on Elisen kilpaileva aikuisten joukkue, joka kilpailee tanssillisen voimistelun yli 20-vuotiaiden sarjassa. 

Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa. Treeneissä harjoitellaan mielellään täysillä ja pilke silmäkulmassa.  Ryhmä kiertää Voimisteluliiton tapahtumien ja kilpailuiden lisäksi muita tanssi- ja voimistelutapahtumia myös Suomen ulkopuolella. Ryhmän ohjaamisesta vastaa Emma-Leena Heikkinen.

Tarkempaa infoa emmaleena(at)gmail.com 

Tilaa Kokooma esiintymään!
Vaikka viihdymmekin treenisaleilla hyvin, on koko harrastuksen suola yleisölle esiintyminen ja elämyksen tuottaminen. Olemme esiintyneet erilaisilla ohjelmilla mm. vuosijuhlissa ja kaupunkitapahtumissa. Otathan rohkeasti yhteyttä jos mietit tanssi-/voimisteluesityksen tilaamista kokooma (at) elise.fi

Löydä meidät myös Facebookista.

Kuva: Petri Vilhunen