Pienten lasten voimistelu

Voimistelusta harrastus lapselleni?


Oletteko etsimässä sopivaa ryhmää? Valinnassa auttaa, jos vastaat seuraaviin kysymyksiin:


1. Haluan löytää harjoituspaikan...

a. läheltä kotia − tärkeintä on, että matkoihin ei kulu paljon aikaa
b. minua ei haittaa saattaa lastani lähikoulua kauemmaksi


2. Harrastuksen tavoitteena on...

a. iloinen kuntoa kohottava liikunta, joka ei luo turhia paineita lapselleni
b. iloinen kuntoa kohottava liikunta, joka luo mahdollisuuden edetä kohti tavoitteellisempaa voimisteluharrastusta, mikäli lapseni niin haluaa


3. Lapseni harrastus...
a. ei saa sitoa perheeni arkea kovin paljoa - muutama esiintyminen vuosittain riittää
b. saa luoda uusia yhteisiä tekemisen mahdollisuuksia perheelleni − esiintymismatkat ja erilaiset tapahtumat luovat perheellemme mukavia yhdessä tekemisen ja kokemisen hetkiä

Paljon A-vastauksia? Tutustu harrastetoimintaamme.
Vaikka Elise on kilpaseura, tarjoamme paljon toimintamahdollisuuksia myös nuorille harrastajille. Kaikkien ei tarvitse harrastaa montaa kertaa viikossa! Meillä pääset esiintymään upeissa puitteissa seuran omissa näytöksissä ja tapahtumissa.
Seuramme on aktiivisesti mukana myös Voimisteluliiton, Helsingin kaupungin ja muiden tahojen tapahtumissa. Nuoret harrastajamme ovat etuoikeutettuja pääsemään mukaan tapahtumiin.

Paljon B-vastauksia? Tutustu valmennustoimintaamme:
Rytminen voimistelu
Joukkuevoimistelu
Keskustele ensin huoltajiesi kanssa mahdollisuudesta kokeilla Elisen valmennusryhmää ja ota sen jälkeen yhteyttä.. Valmennustoiminnasta vastaa seuran valmennuspäällikkö ja häneen voi olla yhteyksissä sähköpostilla tai puhelimitse. Hän auttaa mielellään sopivan ryhmän etsimisessä.
Mikäli toivotte iloista voimistelutoimintaa lähikoululta, tutustu tarjontaamme. Muita vaihtoehtoja:

Esivalmennusryhmät
Joukkuevoimistelun valmennusryhmät
Rytmisen voimistelun valmennusryhmät


Elisen ohjaajat ja harrastuspaikat

Elisessä toimintaa ohjaavat kokeneet ja koulutetut ohjaajat. Eri puolilla Helsinkiä on tarjolla monenlaisia harrastetunteja ja esivalmennustunteja lapsille – paikasta riippumatta ohjaksissa ovat osaavat ohjaajat.

Lisätietoja ohjaajistamme.
Harjoituspaikat ja tarkemmat yhteystiedot

Varaathan ensimmäisellä kerralla hiukan enemmän aikaa harjoituksiin menoon, mikäli et tunne rakennusta ja salin sijaintia ennestään.


Mukaan jumppatunnille

Vaatetus: voimistelutunnille kannattaa pukeutua kevyisiin sisäliikuntavaatteisiin (esim. shortsit ja T-paita/ toppi tai voimistelupuku ja trikoot). Turvallisuussyistä tunnilla tulee olla paljaat jalat tai voimistelutossut. Pitkät hiukset tulee laittaa kiinni. Harjoituksiin on hyvä ottaa mukaan juomapullo, johon juomaksi vettä.


Ryhmän vaihto

Ryhmää voi aina vaihtaa – myös kesken kautta. Mikäli lapsenne haluaa siirtyä ryhmästä toiseen, (harrasteryhmästä esivalmennusryhmään tai valmennusryhmästä harrasteryhmään) asiasta kannattaa keskustella valmennuspäällikön kanssa.

Voimisteluharrastuksen voi myös aloittaa kesken kauden! Mikäli kiinnostuitte, ota yhteyttä seuran sähköpotsiin tai puhelinnumeroon.

Ilmoittautuminen ryhmiin

lmoittautuminen ryhmiin tapahtuu sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Myös kaikkien aiemmin mukana olleiden harrastajien tulee ilmoittautua uudelle kaudelle. Uusien harrastajien tulee ennen ilmoittautumista rekisteröityä. Siirry Ilmoittautumiseen.