Ilmoittautuminen, uusi harrastaja

Tervetuloa urheilemaan Eliseen. Meillä voit harrastaa liikuntaa monipuolisesti erilaisin tavoittein. Keväällä 2024 ohjelmistossa ovat mukana voimistelukoulut, temppukoulu, esivalmennusryhmät, harrastevalmennusryhmät, rytminen voimistelu, joukkuevoimistelu. tanssillinen voimistelu ja aikuisliikunta. 

Kevätkauden 2024 ryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu Elisen MyClubissa. MyClub on urheiluseurojen käyttöön tarkoitettu jäsentietopalvelu, jonka kautta Elisen harrastetoiminnan ilmoittautumiset, viestintä ja laskutus hoidetaan.

MyClyb-pikaohje
MyClub-tunnus on henkilökohtainen ja yhdellä henkilöllä tulee olla vain yksi MyClub-tunnus. MyClub-tunnuksella hallinnoidaan yhtä tai useampaa jäsentiliä samassa tai eri seuroissa. Voit siis kirjautua useiden seurojen MyClub-sivuille samalla MyClub-tunnuksella.

Jäsentili edustaa seuran jäsentä ja tämän tietoja: jäsentilille on tallennettu mm. jäsenen  yhteystiedot, huoltajat yhteystietoineen, laskutusosoitteet sekä monia muita seuran tarvitsemia tietoja.

MyClub ohjeet: https://docs.myclub.fi/v/member/

Mitä voit harrastaa Elisessä?

Ryhmiin voit tutustua etukäteen harrastevoimistelun sivuilla. Jos haluat keskustella ryhmän valinnasta tai olet kiinnostunut paikasta valmennusryhmissä, ota yhteyttä valmennuspäällikköön.

Kaikkiin liikuntaryhmiin ja leireille ilmoittaudutaan sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Jos tarvitset apua ilmoittautumisessa, ota yhteyttä.

Mitä tarvitsen mukaan harjoituksiin?

Harjoituksissa on hyvä olla joustavat ja ihoa myötäilveät vaatteet jotka eivät tule tielle kuperkeikkaa heittäessä. Harjoituksissa on hyvä olla oma juomapullo vedellä täytettynä. Voimistelutunneille osallistutaan turvallisuussyistä paljoin jaloin tai voimistelun puolitossut jalassa. Ennen harjoitusta, pieniä lapsia on hyvä muistuttaa käymään WC:ssä.

Miten löydän harjoittelupaikalle?

Harjoituspaikka on ilmoitettu uudelle harrastajalle ilmoittatumisen yhteydessä. Myös tästä linkistä pääsette harjoituspaikkojen yhteystietoihin.


Maksut

Elisen harrasteryhmissä harrastamisen maksu muodostuu harjoitusmaksusta sekä Elisen vuosittaim maksettavasta jäsenmaksusta.


Jäsenmaksu

Elisen jäsenmaksu  on 35 €/ kalenterivuosi. Jäsenmaksu peritään kaikilta liikuntaryhmiin osallistuvilta kauden ensimmäisen harjoitusmaksun yhteydessä.  Jokaisen liikuntaryhmään osallistuvan tulee maksaa seuran vuosittainen jäsenmaksu riippumatta harjoittelun aloitusajankohdasta. Jäsenmaksua ei peruutustilanteissa palauteta. Jäsenmaksu sisältää Suomen Voimisteluliiton Jumppaturvavakuutuksen.


Harjoitusmaksu ja kokeilu uudessa ryhmässä

Kaikkien liikuntaryhmien harjoitusmaksu on kausikohtainen. Voimistelukoulu-, alkeis-, harraste- ja esivalmennusryhmien syyskausi kestää syyskuusta joulukuuhun, kevätkausi tammikuusta toukokuuhun. Valmennusryhmien syyskausi kestää heinä- /elokuusta joulukuuhun ja kevätkausi tammikuusta touko-kesäkuuhun.

Uusilla harrastajilla eli Elisen jäsenillä ja uudessa* ryhmässä aloittavilla on mahdollisuus kokeilla valitsemassaan liikuntaryhmässä kahden viikon ajan ilman sitoutumista harjoitusmaksuun. Mikäli kokeilujakson päättyessä haluaa perua ilmoittautumisen tai vaihtaa ryhmää, muutospyyntö tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen ilmoittautuminen.helsinki(at)elise.fi kolmen viikon sisällä ryhmässä aloittamisesta. 

Kausimaksua ei peruutustilanteissa tarvitse maksaa, mutta Elisen jäsenmaksua 35€ ei palauteta.

*Voimistelukouluryhmissä eri ikäryhmä tai toimipiste ei ole uusi ryhmä. Harraste- ja valmennusryhmissä eri harjoitusmäärä tai nimenmuutos ei ole uusi ryhmä. Kokeilujakso ei koske leirejä.

Harjoitusmaksut voimistelukoulu-, alkeis- ja harrasteryhmissä:

1 x / viikko kausimaksu 140-200 euroa
2 x / viikko kausimaksu 280-400 euroa
3 x / viikko kausimaksu 300+ euroa

Valmennusryhmien hinnat on kirjattu kunkin ryhmän omille sivuille.


Kannatusjäsenmaksu

Kaikki halukkaat voivat liittyä seuran kannatusjäseniksi. Kannatusjäsenen maksu on 20 €. Kannatusjäseneksi voit liittyä seuran sähköisessä ilmoittautumisjärjestelmässä.


Kansallisten kilpailujen ilmoittautumismaksut

Kilpailuihin osallistumisesta sovitaan ryhmän oman valmentajan kanssa. Valmentaja ilmoittaa voimistelijan aina kilpailuihin. Tämän jälkeen saatte toiminnanjohtajaltamme sähköpostiinne laskun ilmoittautumismaksusta. Kilpailun järjestäjä määrää maksun suuruuden Voimisteluliiton suositusten mukaan.


Leirimaksut

Leireille ilmoittaudutaan sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Maksut ovat leirikohtaisia ja ne tulee maksaa ennen leirin alkua.

Maksu- ja peruutusehdot

Maksu- ja peruutusehdot ovat nähtävissä Sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän sivulla Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen/ilmoittautumisohjeet.


Maksuhyvitykset

Pidempiaikainen sairauspoissaolo hyvitetään lääkärintodistusta vastaan (2 viikon omavastuu).

Kansallisten kilpailujen ilmoittautumismaksut voidaan sairaustapauksissa hyvittää lääkärintodistusta vastaan. Tällöin peritään toimistomaksu 15€.

Lomat ym. satunnaiset poissaolot - Ei hyvitystä.

Lopettaminen kesken kauden - Ei hyvitystä harraste, eikä esivalmennusryhmissä. Harrastevalmennus- ja valmennusryhmäläisten tulee maksaa jäsenmaksu, lopettamiskuukauden ja kahden seuraavan kuukauden harjoitusmaksut. Keskeytyksestä tulee ilmoittaa viipymättä sekä ryhmän valmentajalle että osoitteeseen toimisto (at) elise.fi.