Ilmoittautuminen

Tervetuloa urheilemaan Eliseen. Meillä voit harrastaa liikuntaa monipuolisesti erilaisin tavoittein. Syyskauden 2019 ohjelmistossa ovat mukana voimistelukouluryhmät, esivalmennusryhmät, harrastevalmennusryhmät, rytminen voimistelu, joukkuevoimistelu, akrobatiavoimistelu ja aikuisliikuntaryhmät. Ilmoittautuminen on avoinna jäsenrekisterissä. Tarkista onko ryhmässä tilaa tästä

Jos olet uusi harrastaja:

Rekisteröityminen uusille harrastajille

Jos olet jo jäsen:

Jäsenien ilmoittautuminen

Ryhmiin voit tutustua etukäteen harrastevoimistelun sivuilla. Jos haluat keskustella ryhmän valinnasta tai olet kiinnostunut paikasta valmennusryhmissä, ota yhteyttä.

Kaikkiin liikuntaryhmiin ja leireille ilmoittaudutaan sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Jos tarvitset apua ilmoittautumisessa, ota yhteyttä.

Maksut


Jäsenmaksu


Elisen jäsenmaksu vuonna 2019 on 27 €. Jäsenmaksu peritään kaikilta liikuntaryhmiin osallistuvilta vuoden ensimmäisen harjoitusmaksun yhteydessä. Jäsenmaksu sisältää Suomen Voimisteluliiton Jumppaturvavakuutuksen.

Kannatusjäsenmaksu


Kaikki halukkaat voivat liittyä seuran kannatusjäseniksi. Kannatusjäsenen maksu on 20 €. Kannatusjäseneksi voit liittyä seuran sähköisessä ilmoittautumisjärjestelmässä.

Harjoitusmaksu


Kaikkien liikuntaryhmien harjoitusmaksu on kausikohtainen. Voimistelukoulu-, alkeis-, harraste- ja esivalmennusryhmien syyskausi kestää syyskuusta joulukuuhun, kevätkausi tammikuusta toukokuuhun. Valmennusryhmien syyskausi kestää heinä- /elokuusta joulukuuhun ja kevätkausi tammikuusta kesäkuuhun.

Kauden alussa uudet harrastajat voivat kokeilla ryhmissä kahden ensimmäisen viikon ajan. Mikäli kokeilujakson päättyessä haluat perua ilmoittautumisesi tai vaihtaa ryhmää lähetä peruutus / ryhmän vaihto sähköpostilla osoitteeseen ilmoittautuminen.helsinki (at) elise.fi.

Voimistelukoulu-, alkeis- ja harrasteryhmät:

1 x / viikko kausimaksu 120-200 euroa
2 x / viikko kausimaksu 200-300 euroa
3 x / viikko kausimaksu 300 euroa

Valmennusryhmien hinnat kunkin ryhmän omilla sivuilla

Kansallisten kilpailujen ilmoittautumismaksut


Kilpailuihin osallistumisesta sovitaan ryhmän oman valmentajan kanssa. Tämän jälkeen saatte seurakoordinaattoriltamme sähköpostiinne laskun ilmoittautumismaksusta. Kilpailun järjestäjä määrää maksun suuruuden Voimisteluliiton suositusten mukaan.

Leirimaksut


Leireille ilmoittaudutaan sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Maksut ovat leirikohtaisia ja ne tulee maksaa ennen leirin alkua.

Maksu- ja peruutusehdot


Maksu- ja peruutusehdot ovat nähtävissä Sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän sivulla Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen.

Maksuhyvitykset


Pidempiaikainen sairauspoissaolo hyvitetään lääkärintodistusta vastaan (2 viikon omavastuu).

Kansallisten kilpailujen ilmoittautumismaksut voidaan sairaustapauksissa hyvittää lääkärintodistusta vastaan.

Lomat ym. satunnaiset poissaolot - Ei hyvitystä.

Lopettaminen kesken kauden - Ei hyvitystä harraste, eikä esivalmennusryhmissä. Harrastevalmennus- ja valmennusryhmäläisten tulee maksaa jäsenmaksu, lopettamiskuukauden ja kahden seuraavan kuukauden harjoitusmaksut. Keskeytyksestä tulee ilmoittaa viipymättä sekä ryhmän valmentajalle että osoitteeseen ilmoittautuminen.helsinki (at) elise.fi.