Vakuutukset ja lisenssit

Harrastajien vakuutukset

Elise on vakuuttanut kaikki harrastajajäsenensä Suomen Voimisteluliiton jumppaturvavakuutuksella. Voimisteluliiton jumppaturva ei ole voimassa kilpaurheilussa.

Kilpailuihin osallistuvien voimistelijoiden vakuutukset

Kilpailuihin osallistuvilla voimistelijoilla tulee olla Voimisteluliiton kilpailu- tai Staralisenssi. Lisenssin voi ottaa Voimisteluliiton tarjoamalla vakuutuksella, tai ilman vakuutusta, mikäli urheilijalla on oma tarpeeksi kattava vakuutus.

Kilpailu - ja Stara-lisenssit
Kilpailulisenssi

Kaikilla voimistelulajien kilpailutoimintaan osallistuvilla tulee olla Suomen Voimisteluliiton kilpailulisenssi. Lisenssikausi on vuosittain syyskuu-elokuu. Voimistelija, joka osallistuu useamman lajin (esim. rytmisen ja joukkuevoimistelun kilpailuihin) ostaa näistä hinnaltaan kalliimman lisenssin. Tämä lisenssi oikeuttaa osallistumaan molempien lajien kilpailuihin. Lisenssin voi tilata joko vakuutuksellisena tai ilman vakuutusta. Jos tilaat lisenssin ilman vakuutusta, tulee voimistelijalla olla oma tapaturmavakuutus, joka sisältää ns. urheiluvakuutusehdon. Kilpailulisenssin osto tapahtuu Elisen Jäsentieto-sivujen kautta. Jokaisesta kilpailusta tulee lisäksi osallistumismaksu.

Stara-lisenssi

Stara-kilpailuun voi osallistua edullisemmalla Stara-lisenssillä. Stara-lisenssin osto tapahtuu Elisen Jäsentieto-sivujen kautta. Jos Sinulla on jo kilpailulisenssi voit osallistua sillä myös Voimisteluln Stara-tapahtumiin.

Lisätietoja kilpailu- ja Stara-lisensseistä täältä.
Pikaohjeet lisenssien ostoon
Kilpailulisenssin tuoteseloste
Stara-lisenssin tuoteseloste

Vapaaehtoistyöntekijöiden vakuutukset

Seuralla on Pohjolan Tuplaturvavakuutus Suomen Voimisteluliiton ja VALO:n kautta. Vakuutus korvaa seuran toimeksiannosta vapaaehtoistyötä tekeville sattuvia tapaturmia.
Lisää Voimisteluliiton vakuutuksista
Lisätietoa tapaturmatilanteihin