Joukkuevoimistelu

Joukkuevoimistelu (JV)

Joukkuevoimistelu on esteettinen urheilulaji, joka antaa katsojalle elämyksen ja harrastajalle ikimuistoisia kokemuksia. Lajia harrastetaan eri taitotasoilla harrastevoimistelusta aina huippu-urheiluun saakka. Joukkuevoimistelu on erinomainen lajivalinta, jos haluaa kehittää voimaa, nopeutta, vartalonhallintaa, liikkuvuutta ja koordinaatiota sekä kokea liikunnan ohella taiteellisia elämyksiä. Joukkuelajissa korostuu sosiaalisten taitojen kehittäminen ja lajin parissa solmitaan usein elinikäisiä ystävyyssuhteita.

Elisessä on 17 joukkuevoimistelun valmennusryhmää 5-vuotiaista aina naisten sarjaan asti. Joukkuevoimistelua voi seurassa harrastaa harraste-, kilpa- tai SM-tasolla kullekin joukkueelle asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Joukkueisiin voi hakea mukaan joko puolivuosittain järjestettävissä avoimissa kokeiluharjoituksissa tai ottamalla suoraan yhteyttä ikäkauden vastuuvalmentajaan. 

Laadukkaalla ja ammattitaitoisella lasten valmennustoiminnalla Elise pyrkii tarjoamaan laajan harrastusmahdollisuuksien kirjon sekä edustamaan kansallista kärkeä SM-sarjoissa. Kolmiportaisen valmennusjärjestelmän mukaisesti harrastetoiminnan ja kansalliselle tasolle tähtäävän valmennustoiminnan lisäksi tavoitteena on työstää kansainväliseen menestykseen tähtäävää Voimisteluliiton huippuvoimistelijan polun mukaista valmennustoimintaa. Naisten sarjan yhteistyöjoukkue Team Vantaa kuuluu Suomen maajoukkueeseen kaudella 2018-2019. 

Elisessä voit harrastaa joukkuevoimistelua 5-vuotiaasta alkaen. Tarjolla on joukkuevoimisteluun valmistavia harraste- ja voimistelukouluryhmiä, sekä voimistelun esivalmennusryhmiä. Näissä ryhmissä kehitetään voimistelussa tarvittavia ominaisuuksia: liikkuvuutta, nopeutta, lihasvoimaa, kestävyyttä, tasapainoa ja koordinaatiota sekä lajiliikkeiden perusteita. Elisen joukkuevoimistelun valmennusryhmät löydät täältä