Joukkuevoimistelu (JV)

Joukkuevoimistelu on esteettinen urheilulaji, joka antaa katsojalle elämyksen ja harrastajalle ikimuistoisia kokemuksia. Lajia harrastetaan eri taitotasoilla harrastevoimistelusta aina huippu-urheiluun saakka. Joukkuevoimistelu on erinomainen lajivalinta, jos haluaa kehittää voimaa, nopeutta, vartalonhallintaa, liikkuvuutta ja koordinaatiota sekä kokea liikunnan ohella taiteellisia elämyksiä. Joukkuelajissa korostuu sosiaalisten taitojen kehittäminen ja lajin parissa solmitaan usein elinikäisiä ystävyyssuhteita.

Elisessä on kymmeniä joukkuevoimistelun valmennusryhmiä 5-vuotiaista aina nuorten sarjaan ryhmiin asti. Joukkuevoimistelua voi seurassa harrastaa harraste-, kilpa- tai SM-tasolla. Joukkueisiin voi hakea mukaan joko puolivuosittain järjestettävissä avoimissa kokeiluharjoituksissa tai ottamalla suoraan yhteyttä  joukkuevoimistelu@elise.fi. 

Laadukkaalla ja ammattitaitoisella lasten valmennustoiminnalla Elise pyrkii tarjoamaan laajan harrastusmahdollisuuksien kirjon sekä edustamaan kansallista kärkeä SM-sarjoissa. Kolmiportaisen valmennusjärjestelmän mukaisesti harrastetoiminnan ja kansalliselle tasolle tähtäävän valmennustoiminnan lisäksi tavoitteena on työstää kansainväliseen menestykseen tähtäävää Voimisteluliiton huippuvoimistelijan polun mukaista valmennustoimintaa.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Tarjolla on myös joukkuevoimisteluun valmistavia harraste- ja voimistelukouluryhmiä, sekä voimistelun esivalmennusryhmiä. Näissä ryhmissä kehitetään voimistelussa tarvittavia ominaisuuksia: liikkuvuutta, nopeutta, lihasvoimaa, kestävyyttä, tasapainoa ja koordinaatiota sekä lajiliikkeiden perusteita. Elisen joukkuevoimistelun valmennusryhmät löydät täältä

TUTUSTU VALMENNUSRYHMIIMME, KLIKKAA TÄTÄ KUVAA!