Maksut

Jäsenmaksu
Elisen jäsenmaksu vuonna 2024 on 35 €. Jäsenmaksu peritään kaikilta liikuntaryhmiin osallistuvilta vuoden ensimmäisen harjoitusmaksun yhteydessä. Jäsenmaksu sisältää Suomen Voimisteluliiton Jumppaturvavakuutuksen.

Kannatusjäsenmaksu
Kaikki halukkaat voivat liittyä seuran kannatusjäseniksi. Kannatusjäsenen maksu on 20 €. 

Harjoitusmaksu
Kaikkien liikuntaryhmien harjoitusmaksu on kausikohtainen. Voimistelukoulu-, alkeis-, harraste- ja esivalmennusryhmien syyskausi kestää syyskuusta joulukuuhun, kevätkausi tammikuusta toukokuuhun. Valmennusryhmien syyskausi kestää heinä- /elokuusta joulukuuhun ja kevätkausi tammikuusta kesäkuuhun.

Kauden alussa uudet jäsenet voivat kokeilla ryhmissä kahden ensimmäisen viikon ajan. Mikäli kokeilujakson päättyessä haluat perua ilmoittautumisesi tai vaihtaa ryhmää lähetä peruutus / ryhmän vaihto sähköpostilla osoitteeseen ilmoittautuminen.helsinki (at) elise.fi.

Voimistelukoulu- ja esivalmennusryhmien maksut on eritelty tuntitarjontaa kuvaavilla sivuilla. 

Kansallisten kilpailujen ilmoittautumismaksut
Kilpailuihin osallistumisesta sovitaan ryhmän oman valmentajan kanssa. Tämän jälkeen saatte sähköpostiinne laskun ilmoittautumismaksusta. Ilmoittautumismaksun lisäksi maksettavaksi tulevat valmennuksen muut kulut, jotka eivät sisälly arkiharjoitteluun. Tapahtumien osallistumismaksun palauttamiseen vaaditaan lääkärintodistus. Lääkärintodistusta vastaan palautetaan omavastuun ylimenevä osuus. Sairastapauksissa toimita lääkärintodistus 7 vuorokauden kuluessa osoitteeseen miia.green(at)elise.fi Kilpailun järjestäjällä on oikeus periä peruutustapauksissa toimistomaksu. Maksu palautetaan muilta osin. 

Kaikki joukkuevoimistelun valmennusryhmäläiset ilmoitetaan automaattisesti kaikkiin kauden kilpailuihin ja Stara-tapahtumiin, joihin joukkue osallistuu. Valmentaja lähettää joukkueen tapahtumakalenterin jokaisen kauden alussa kilpailu- ja esityspäivien vahvistuttua. Perhe sitoutuu joukkueen kilpailumaksuihin ja Starojen osallistumismaksuihin ilmoittautuessaan joukkuevoimistelun valmennusryhmään jäsenrekisterissä. 

Leirimaksut
Leireille ilmoittaudutaan sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Maksut ovat leirikohtaisia ja ne tulee maksaa ennen leirin alkua. Liiton leireiltä tulevat valmentajien kulut laskutetaan osallistujien kesken.

Maksu- ja peruutusehdot
Maksu- ja peruutusehdot ovat nähtävissä sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän sivulla seuran ehdot.
Ilmoittautumalla ryhmän toimintaan, sitoudutte mainittuihin ehtoihin.


Maksuhyvitykset
Pidempiaikainen sairauspoissaolo (täysi liikuntakielto)  harjoitusmaksusta hyvitetään lääkärintodistusta vastaan (2 viikon omavastuu). Muiden maksujen hyvitys sairastumisen ajalta voidaa antaa vain niiltä osin kuin kuluton peruutus on mahdollinen (esim. kilpailut, leirit).

Kansallisten kilpailujen ilmoittautumismaksut voidaan sairaustapauksissa hyvittää lääkärintodistusta vastaan rytmisen voimistelun osalta. Lääkärintodistusta vastaan palautetaan omavastuun ylimenevä osuus. Sairastapauksissa toimita lääkärintodistus 7 vuorokauden kuluessa osoitteeseen miia.green(at)elise.fi.Kilpailun järjestäjällä on oikeus periä toimistomaksu.

Leirien maksuja palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Lääkärintodistus tulee toimittaa 7vrk sisällä sekä leiripaikalle, että toimistoon. Kesken leirin sattuvissa sairastapauksissa on 1 vrk:n omavastuuaika.

Lomat ym. satunnaiset poissaolot - Ei hyvitystä.

Lopettaminen kesken kauden - Ei hyvitystä harraste- eikä esivalmennusryhmissä. Harrastevalmennus- ja valmennusryhmäläisten tulee maksaa jäsenmaksu, lopettamiskuukauden ja kahden seuraavan kuukauden harjoitusmaksut. Muiden maksujen osalta valmennusryhmissä (baletti, kilpailuosallistumiset, leirit, yhteiset hankinnat yms.) vapautus maksuista voidaan antaa vain niiltä osin kuin kuluton peruutus on mahdollinen. Keskeytyksestä tulee ilmoittaa viipymättä sekä ryhmän valmentajalle että osoitteeseen ilmoittautuminen.helsinki (at) elise.fi. 

Kaikissa laskutusasioissa ole yhteydessä ilmoittautuminen.helsinki(at)elise.fi

Valmennusryhmien maksut

Kausimaksu koostuu valmentajien palkkakuluista,  salivuokrista ja osuudesta kilpatoiminnan kustannuksiin. 

Rytminen voimistelu kausimaksu (syksy/kevät)
3x/vko 750-900€
4x/vko 850-1020€
5x/vko 1000-1410€
6x-6+x/vko 1175-1410€

Harjoitusmaksu määräytyy viikottaisen harjoitusmäärän sekä yhden/kunkin harjoituksen keston perusteella. Kausimaksun lisäksi kilpailuasut, harjoitusasut, kilpailut, kilpailulisenssi, leirit, tukitoiminnot, testaus, koreografiat, ulkomaan kilpailut- ja leirit. Näiden lisäksi kuluja voi vielä tulla valmentajien/huoltajien kilpailu/leirimatkoista, henkilökohtaisista tukitoimista ja varusteista.

Joukkuevoimistelu kausimaksu (syksy/kevät)
2x/vko 420-510€
3x/vko 520-870€
4x/vko 750-1020€
5x-5+x/vko 925-1230€

1 tehopäivä kuuluu kausimaksuun. Ylimääräiset tehopäivät 25€/pvä/hlö. 

Harjoitusmaksu määräytyy viikottaisen harjoitusmäärän sekä yhden/kunkin harjoituksen keston perusteella. Kausimaksun lisäksi muita kuluja ovat: kilpailuasut, harjoitusasut, kilpailut, kilpailulisenssi, leirit, tukitoiminnot (baletti, fysioterapeutin harjoitteet jne.), testaus, koreografiat, ulkomaan kilpailut- ja leirit. Näiden lisäksi kuluja voi vielä tulla valmentajien/huoltajien kuluista kilpailu/leirimatkoista, henkilökohtaisista tukitoimista ja varusteista. Seuran kautta laskutettavat ryhmän/joukkueen omat hankinnat esim. varustekuluista tai tukipalveluista, laskulle lisätään 1.80€ laskutuslisä.

Kausimaksun hintaa tuetaan porrastetusti rytmisessä- ja joukkuevoimistelussa tuntimäärän ja tavoitteiden mukaisesti. Tuki tulee seuran sponsoreilta, kaupungilta ja seuran järjestämistä tapahtumista. Hinnat tarkistetaan kausittain.