Ohjaajaksi Eliseen?

Haetaan akrobatiavoimistelun vastuuvalmentajaa

Oletko kiinnostunut ohjaamaan ja kehittämään akrobatiavoimistelun harrastuspolkua Elisessä? Tarjoamme työtä 10-20h/vko sopimuksen mukaan. Edellytämme hakijalta akrobatiavoimistelun taustaa ja  kiinnostusta kehittää lajia itsenäisesti hyvässä sekä kannustavassa ilmapiirissä. Ohjaajalta vaaditaan täysi-ikäisyyttä, innostavaa asennetta ja kykyä tiimityöskentelyyn. Seura tarjoaa mahdollisuuden kouluttautua. Työ alkaa tammikuussa 2021. Vapaamuotoiset työhakemukset palkkatoiveineen miia.green(at)elise.fi. 

Onko Sinulla aikaisempaa kokemusta pienten lasten tai voimisteluryhmien ohjaamisesta seurassa? Olisitko kiinnostunut ohjaustoiminnasta seurassamme?

Toiminta laajenee vuosittain. Otamme mieluusti toimintaan mukaan uusia innostuneita ja reippaita ohjaajia. Ohjelmassamme on lasten voimistelua, voimistelukouluryhmiä, joukkuevoimisteluryhmiä,  rytmisen ja akrobatiavoimistelun ryhmiä sekä tanssi- ja näytöstoimintaa. Tulevaisuudessa on tarkoitus paitsi aloittaa uusia ryhmiä myös laajentaa toiminnan kirjoa. 

Oletko kiinnostunut näistä tai jostain muusta voimistelun osa-alueesta? Edellytämme aikaisempaa kokemusta ohjaustyöstä sekä ainakin alkeistason ohjaajatason koulutusta. Tarjoamme monipuolisen, aktiivisen seuraympäristön, vuosittaista lisäkoulutusta  Voimisteluliiton kursseilla sekä mukaanpääsyn monipuoliseen valmentaja- ja ohjaajajoukkoomme. Tuntikorvaus sopimuksen mukaan.

Soita ja kysy lisää ja kerro minkälaisen ryhmän ohjauksesta olisit kiinnostunut!
Laura Ahonen