Ohjaajaksi Eliseen?

Haemme joukkuevoimistelun valmentajia 

Oletko kiinnostunut tekemään pitkäjänteistä työtä lasten joukkueiden kanssa? Oletko halukas kehittämään joukkuevoimistelun huippupolkua Elisessä? Etsimme sinua, joka olet rohkea ja määrätietoinen tiimityöskentelijä sekä omaat jo vankan kokemuksen. Hae mukaan vapaamuotoisella hakemuksella osaksi kasvavaa ja kehittyvää joukkuevoimistelua! Ota yhteyttä toiminnanjohtajaamme miia.green(at)elise.fi!

Onko Sinulla aikaisempaa kokemusta pienten lasten tai voimisteluryhmien ohjaamisesta seurassa? Olisitko kiinnostunut ohjaustoiminnasta seurassamme?

Toiminta laajenee vuosittain. Otamme mieluusti toimintaan mukaan uusia innostuneita ja reippaita ohjaajia. Ohjelmassamme on lasten voimistelua, voimistelukouluryhmiä, joukkuevoimisteluryhmiä,  rytmisen ja uutena liikuntaleikkikoulut. Tulevaisuudessa on tarkoitus paitsi aloittaa uusia ryhmiä myös laajentaa toiminnan kirjoa. 

Oletko kiinnostunut näistä tai jostain muusta voimistelun osa-alueesta? Edellytämme aikaisempaa kokemusta ohjaustyöstä sekä ainakin alkeistason ohjaajatason koulutusta. Tarjoamme monipuolisen, aktiivisen seuraympäristön, vuosittaista lisäkoulutusta  Voimisteluliiton kursseilla sekä mukaanpääsyn monipuoliseen valmentaja- ja ohjaajajoukkoomme. Tuntikorvaus sopimuksen mukaan.

Soita ja kysy lisää ja kerro minkälaisen ryhmän ohjauksesta olisit kiinnostunut!
Laura Ahonen