Elisen harrasteryhmät

ILMOITTAUDU HARRASTERYHMIIN SYYSKAUDELLE 2023  
Meillä voit harrastaa liikuntaa monipuolisesti erilaisin tavoittein. Vuonna 2023 ohjelmistossa ovat mukana voimistelukoulut, perhejumppa-temppukoulu, esivalmennusryhmät, harrastevalmennusryhmät, rytminen voimistelu, joukkuevoimistelu. tanssillinen voimistelu ja aikuisliikunta. 

Ryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu Elisen myClubissa. MyClub on urheiluseurojen käyttöön tarkoitettu jäsentietopalvelu, jonka kautta Elisen harrastetoiminnan ilmoittautumiset, viestintä ja laskutus hoidetaan.

MyClyb-pikaohje
MyClub-tunnus on henkilökohtainen ja yhdellä henkilöllä tulee olla vain yksi myClub-tunnus. MyClub-tunnuksella hallinnoidaan yhtä tai useampaa jäsentiliä samassa tai eri seuroissa. Voit siis kirjautua useiden seurojen myClub-sivuille samalla myClub-tunnuksella.

Jäsentili edustaa seuran jäsentä ja tämän tietoja: jäsentilille on tallennettu mm. jäsenen  yhteystiedot, huoltajat yhteystietoineen, laskutusosoitteet sekä monia muita seuran tarvitsemia tietoja.

MyClub ohjeet: https://docs.myclub.fi/v/member/

Lasten ja nuorten harrastevoimistelu - liikuntaa, terveyttä ja elämyksiä

Voimistelukoulu, harraste- ja esivalmennusryhmät ovat kaikille tarkoitettuja voimisteluryhmiä. Ryhmissä harjoitellaan voimistelun perustaitoja tavoitteena terveyttä edistävä liikunta, motorinen kehittyminen ja liikunnan ilo. Tarjoamme jumppaa lapsille ja nuorille ikäluokittain 3-vuotiaista alkaen.

Ryhmissä harjoiteltavat voimistelun perustaidot antavat mahdollisuuden jatkossa kiinnostuksen mukaan siirtyä rytmisen voimistelun tai joukkuevoimistelun valmennusryhmiin. Voimistelu sopii perusliikuntamuotona tukilajiksi myös muiden lajien harrastajille. Valtakunnallisiin terveysliikuntasuosituksiin perustuen suosittelemme kaikille vähintään kahta viikoittaista harjoitusta.

Jotta harjoittelu olisi motivoivaa, pyrimme löytämään jokaiselle kiinnostuksen ja tavoitteiden mukaisen ryhmän. Taitotason kehittyessä kauden aikanakin voi tarvittaessa joustavasti siirtyä ryhmästä toiseen.