Tervetuloa Eliseen, voimistelun huippuseuraan!

Elise Gymnastics on vuonna 1921 perustettu voimistelu- ja urheiluseura, joka tarjoaa lapsille ja nuorille mahdollisuuden harrastaa voimisteluliikuntaa monipuolisesti alkeista huipulle. Seurassamme liikkuu vuosittain yli 1000 voimistelijaa. Elise on Tähtiseura, jolla on myös Voimisteluliiton Huippuseurastatus.

Arvomme ovat:
Iloiten
Onnistuen
Sinnikkäästi
Yhdessä

 Elisen arvopohjainen valmennuslinjaus 

 

Voimisteluliikunnan erikoisseura

Elise on erikoistunut voimisteluliikuntaan. Monipuoliseen valikoimaamme kuuluvat rytminen voimistelu, joukkuevoimistelu ja tanssillinen voimistelu. Ohjauksesta ja valmennuksesta vastaavat kymmenkunta päätoimista voimisteluvalmentajaa sekä noin 50 tuntiohjaajaa. Elise tarjoaa harrastusmahdollisuuden voimistelukoulusta kilpalajien huippuryhmiin. Seurassamme voit harrastaa voimistelulajeja yhdessä ikäistesi kanssa yksilöllisten tavoitteiden mukaisesti. Kaikissa ikäluokissa on mahdollista harrastaa voimistelua myös kevyemmin tavoittein 1-2 kertaa viikossa. Tarjoamme toimintaa voimistelukoulu-, alkeis- ja harraste- sekä valmennusryhmissä.

Alkeista huipulle

Elise on voimistelun huippuseura, jonka voimistelijat ovat voittaneet rytmisessä voimistelussa satoja SM-mitaleita. Seuramme maajoukkuevoimistelijat edustavat Suomea kansainvälisellä tasolla. Elisen voimistelijoista Ektarerina Volkova (2016), Heini Lautala (2000) ja Katri Kalpala (1996) ovat edustaneet Suomea Olympialaisissa.


Elise tarjoaa rytmisessä- ja joukkuevoimistelussa kolmiportaisen
valmennusjärjestelmän:

  • harrastetoimintaa
  • kansalliselle tasolle tähtäävää valmennustoimintaa
  • kansainväliseen menestykseen tähtäävää Voimisteluliiton huippuvoimistelijan polun mukaista valmennustoimintaa

Kaikille voimistelijoille halutaan tarjota laadukasta valmennusta, pohja, jolta kiinnostuneet voivat edetä kohti kilpailullisia tavoitteita ja kansainvälistä menestystä. Menestystä voidaan tavoitella kun harjoittelu on järjestelmällistä ja harjoituksissa viihdytään.

Etenemiseen Elisen voimistelijan polulla vaikuttaa myös voimistelun aloitusikä. Siirtymisessä edistyneempiin ryhmiin huomioidaan paitsi innostuneisuus ja sen hetkinen taitotaso myös arvioitu kehittymispotentiaali voimistelijana. Jokaisen voimistelijan polku on yksilöllinen.

Iloa ja elämyksiä

Toiminnan tavoitteena on iloinen ja elämyksiä tuottava liikuntaharrastus. Voimistelu kehittää liikunnallisia ja motorisia taitoja, terveyttä, fyysistä kuntoa sekä psyykkisiä voimavaroja. Tavoitteenamme on kansallisten suositusten mukaisten liikuntamäärien täyttyminen jokaisen harrastajan kohdalla. Koulutetut, ammattitaitoiset ja kokeneet valmentajamme huolehtivat kunkin harrastajan yksilöllisestä ja teknisesti oikeasta ohjauksesta. Valmennukseen kuuluvat sanalliset ohjeet, esimerkkisuoritukset sekä käsin korjaaminen kohti oikeaa suoritustekniikkaa.


Tule mukaan aktiiviseen seuraan

Elise tarjoaa jäsenilleen monia tapoja osallistua seuran toimintaan. Viikoittaisten harraste- ja valmennustuntien lisäksi järjestämme vuosittain kilpailuja, leirejä, näytöksiä sekä valmentajakoulutusta. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita mukaan seuran vanhempaintyöryhmään sekä talkootoimintaan.

Lisätietoa

Elise sosiaalisessa mediassa

Voimistelua Elisessä: