Elise Arenan käyttö aukeaa elokuussa 2022

2.8.2022

Elise Arenan valmistumista on odotettu jo pitkään. Vihdoin on koittanut aika, jolloin hallin ovet avautuvat ja harjoitukset unelmien hallissa voi alkaa. 

Kanveesi on jo kasassa, matot ovat lattiassa sekä peilit ja puolapuut seinillä. Jotta seuramme talous pysyy jatkossakin tasapainoisena ja pystymme mahdollistamaan liikunnan riemua myös tulevaisuudessa, tarvitsemme teidän apuanne näiden kulujen kattamisessa.

Miten voit auttaa?

1. Osta pala kanveesia!* Ikuistamme hallin seinällä olevaan kylttiin kaikkien kanveesilahjoituksen tehneiden henkilöiden nimet (vain luvan antaneet). Kanveesia voi ostaa vapaavalintaisella summalla alkaen 100€ Elisen mobilepayn kautta 41790. Osta kanveesia jo tänään ja laita lahjoituksen viestikenttään KANVEESI sekä oma nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Olemme kaikkiin kanveesioston tehneisiin yhteydessä henkilökohtaisesti. *Kanveesiosto on symbolinen eikä osoita omistusoikeutta Elise Arenan kanveesiin.

2. Lahjoita vapaavalintainen summa Elisen mobilepay-numeroon 41790.

3. Auta meitä etsimään yhteistyökumppaneita. Onko sinulla yhteys yritykseen, joka voisi tehdä kanssamme yhteistyötä ja tukea tätä hallihanketta? Yhteydenotot toimisto@elise.fi tai toiminnanjohtaja Miia Green 044-7177767.


Tervetuloa Elise Arenan avajaisiin 22-28.8. Lisätietoa avajaisista pian!

Kaikki apu on meille arvokasta. #meollaanelise

RA/2022/780