Elise merkittävään yhteistyöhön Lääkärikeskus Aava Oy:n ja Pikkujätti lasten ja nuorten Lääkäriasema Oy:n kanssa

13.2.2020


Urheilu- ja voimisteluseura Elise Ry on solminut yhteistyösopimuksen merkittävän suomalaisen Lääkäri- ja terveyspalveluiden toimijan Lääkärikeskus Aavan sekä Pikkujätin kanssa.
Yhteistyö kattaa kokonaisvaltaisesti kaikkien Elisen urheilijoiden, voimistelijoiden, valmentajien ja työntekijöiden hyvinvointi-, terveys- ja tapaturmiin liittyvät ennaltaehkäisevät toimet ja akuuttiin hoitoon liittyvät palvelut. Lääkärikeskus Aava tarjoaa merkittäviä etuja myös urheilijoiden, voimistelijoiden ja valmentajien vanhemmille ja muille perheenjäsenille. Käytännön ohjeista ja sopimuksen yksityiskohdista tiedotetaan myöhemmin Elisen nettisivuilla ja valmentajien toimesta.
Aava ja Pikkujätti puolestaan tukevat seuraa ja sen jäseniä erikseen sovitulla tavalla. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi tukea urheilijoiden valmennukseen, leirimatkoihin sekä erilaisiin tapahtumiin ja hankkeisiin.
Aava ja Pikkujätti tulee näkymään vahvasti Elisen kaikissa kanavissa ja tapahtumissa vuoden 2020 ajan.
Tarkemmat tiedot sopimukseen liittyvistä Aavan ja Pikkujätin palveluista sekä erikoishinnoittelusta ladataan pian uusiutuville Elisen nettisivuille. Lisätietoja saatte myös Elisen valmentajilta ja henkilökunnalta.
Yhteistyöhön liittyvissä asioissa tai kysymyksissä yhteyttä voi ottaa:


Elise                                         Lääkärikeskus Aava
Puheenjohtaja                         Liiketoimintajohtaja
Jouni Jokinen                         Tommi Qvick
0500-569959                           040-3580556