Liikunnasta ammatti?

2.2.2022

Lilja ja Mariam opiskelee Elisessä oppisopimuksella. Oppisopimusopiskelun myötä avautuu monelle nuorelle loistava mahdollisuus totetuttaa haaveitaan, ei vain tutkinnon myötä, vaan myös omassa henkilökohtaisessa elämässään päivittäin. Oppisopimuskoulutus on päätoimista ja ja vaatii oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja itsenäistä otetta opiskeluun. Pääosa opinnoista järjestetään Elisen työtehtävissä työpaikalla, joita täydennetään tietopuolen opinnoilla koulun kanssa henkilökohtaisella opiskeluohjelman suunnitelman avulla. 

Haastattelimme Liljaa ja Mariamia:

Missä opiskelette?
- Kisakallion urheiluopistossa.

Mitä?
- Liikuntaneuvojaksi oppisopimuksella.

Milloin valmistutte?
- Vuonna 2023. 

Mitä teette Elisessä?
- Valmennamme joukkuevoimistelua sekä harrastevoimistelun ryhmiä. Valmennuksen lisäksi osallistumme muun muassa tapahtumien järjestämiseen ja luomme materiaalia someen. 

Mikä on teidän tavoite/haave tms?
- Meidän molempien tavoitteena on kehittyä valmentajina ja oppia uutta. Liikunta-alan perustutkinto ja oppisopimus mahdollistaa meille tavotteidemme toteutumisen.

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Jos innotuit asiasta ja tahdot kuulla lisää mahdollisuuksista oppisopimusopiskelun suhteen, ole rohkeasti yhteydessä toimisto(at)elise.fi !