Vielä ehdit ilmoittautua Elisen kesäleirille!

25.5.2021

Leiri 1: 7.-11.6. 
Leiri 2: 14.-18.6.

Elisen liikunnalliset SPORTTIS kesäleirit järjestetään tänä vuonna Laajasalon liikuntapuistossa. Leiripäivät ovat ulkona maanantaista perjantaihin klo 9.00-16.00. Sporttis on tarkoitettu kaikille kouluikäisille.

Liikunnallisilla päiväleireillä liikutaan riemukkaan monipuolisesti! Leirillä pelataan, leikitään ja ulkoillaan.  

Suosittelemme päiväleireille osallistumista lämpimästi kaikille kouluikäisille voimistelukoululaisille, esivalmennuryhmäläisille ja harrasteryhmäläisille! Leirille osallistuminen ei vaadi aiempaa voimistelu- tai urheilutaustaa.

Leirin hinta Elisen jäsenille: 160 €
Leirin hinta muille kuin Elisen jäsenille: 187 € (160€ + Elisen jäsenmaksu 27€).
Sisaralennus -10€

HUOM! Jos et ole vielä Elisen jäsen ja ilmoittaudutte kahdelle leiriviikolle, maksatte kalliimmaan ja jäsenmaksullisen hinnan vain ensimmäisestä viikosta ja toinen viikko täten maksaa 160€.

Ilmoittautuminen

Leirien ilmoittautumiset päättyvät 4.6.2021. 

Peruutus- ja maksuehdot
Ilmoittautuminen leirille on sitova. Mikäli peruutus leirille osallistumisesta tehdään ennen 30.5.2021, palautetaan 50 % hinnasta. 30.5. jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko leirin hinnan. Leirin alkamisen jälkeen tehdyistä peruutuksista tai ilman ennakkoilmoitusta leiriltä poisjäämisestä veloitetaan koko leirin hinta. Omavastuuaika sairastumisissa on 2 leiripäivää, sen jälkeisiltä päiviltä osallistumismaksu voidaan palauttaa lääkärintodistusta vastaan. Leirin laskut toimitetaan ilmoittautuneille sähköpostitse. Leirin maksu on suoritettava ennen leirin alkua. Leirit toteutetaan mikäli minimimäärä osallistujia (8 hlöä) täyttyy.

HUOM!
Mikäli Koronarajoitukset estävät leirin toteutumisen, leirimaksu palautetaan kokonaan.

Lisätietoja leiristä ja leirin vastuuvalmentajana toimii 
Carita Liikanen carita.liikanen(at)elise.fi