Aikuisliikunta

Flow Gymnastics

Tule mukaan voimistelemaan aikuisten voimisteluryhmään, jossa pääasia on voimistelusta saatava hyvä fiilis. Tällä tunnilla treenataan perusvoimistelun lisäksi myös koreografiaa. 
Ryhmää ohjaa Karoliina Holmström.

Harjoitukset tiistaisin Stadin ammattioppilaitos (Savonkatu 4) klo 18.30-19.30 alkaen 3.9.

Lisää Flow Gymnasticsista voit lukea:

Suomen Voimisteluliiton sivuilta

 

Barre

Harjoitukset tehdään balettitankoa, eli barrea apuna käyttäen ja ne ovat yksinkertaisia, veikeitä ja uskomattoman tehokkaita.

Tunti ei vaadi aikaisempaa tanssikokemusta ja sopii kaikille.

Barre - harjoittelulla saat lisää voimaa, liikkuvuutta, tasapainoa ja kehonhallintaa -  kaikkia niitä asioita joita tarvitset myös liikuntasalin ulkopuolella. Keho tiivistyy, ryhti kohenee ja erilaiset vaivat vähenevät.

 Barre - tunnilla tehdään koko kehoa ja sen toiminnallisuutta vahvistavia harjoituksia. Harjoituksissa keskitytään kehon linjaamiseen, virtaavaan liikkeeseen sekä hengitykseen. Harjoitus on samaan aikaan vahvistava ja olo tunnin jälkeen on taivaallinen.

Harjoitukset alkaen 3.9. tiistaisin klo 18.15-19.15 Elise Arenalla (Pirkkolan liikuntahalli, Pirkkolan Metsätie 8, uimahallin viereinen rakennus)

Ohjaajana kokenut ja suosittu Kati Viik.
 

Jumppapallo

Tehokas ja hauska ryhmäliikuntatunti tiedossa, jossa apuvälineenä käytetään isoa jumppapalloa. 

Jumppapallotunti alkaa alkulämmittelyllä sykkeenkohotuksella. Tunnilla panostetaan erityisesti kehonhallintaan. Lihaskunto-osuudessa harjoitetaan tasapuolisesti koko kehoa ja keskitytään keskivartalon hallintaan. Lopussa tehdään palauttavat venytykset. 

Jumppapallotunti on hyvä ja koko kehoa kuormittava lihaskuntotreeni. Tunti sopii kaikille.

Harjoitukset alkaen 3.9. tiistaisin klo 19.15-20.15 Elise Arenalla (Pirkkolan liikuntahalli, Pirkkolan Metsätie 8, uimahallin viereinen rakennus)

Ohjaajana kokenut ja suosittu Kati Viik.