Aikuisliikunta

Aikuisten rytminen voimistelu

Elisen aikuisille suunnatut rytmisen voimistelun tunnit ovat vihdoin täällä! Mukaan ovat tervetulleita kaikki rytmisen voimistelun harrastamisesta kiinnostuneet aikuiset liikunta- tai voimistelutaustaan katsomatta. Tunneilla lämmitellään, kehitetään peruskuntoa, harjoitellaan voimistelun perustekniikkaa sekä temppuja rytmisen voimistelun välineillä. Tuntien sisältö sovelletaan jokaiselle osallistujalle sopivaksi. Tervetuloa mukaan!

Tunnit 16 .1. alkaen:

Maanantaisin klo 11-12.00 Elise Arena, Pirkkolahalli (Pirkkolan metsätie 8)

Tiistaisin klo 19-20.00. Urhea-halli (Mäkelänkatu 47)

Aikuisten rytminen voimistelu on osa Elisen Open Gym -tarjontaa.

Elisen Open Gym -tunneille on mahdollista osallistua koko kauden ajan tai silloin tällöin oman aikataulun ja kiinnostuksen mukaisesti.

Jokainen Open Gym -tunti maksetaan erikseen Elisen kertakortilla. Kortit ovat voimassa kauden syksy 2022 - kevät 2023. Huom! Elisen uusille jäsenille tulee lisäksi maksettavaksi Elisen jäsenmaksu 30€/vuosi. 

10xkortti 90€

5xkortti 60€

Kertakäynti 14€

Kortit ovat nyt ostettavissa Elisen myClubin verkkokaupasta! MyClub veloittaa korttiostoksesta palvelumaksun 2,90€. Ongelmatilanteissa voitte olla yhteydessä toimisto@elise.fi

Open Gym -tunneille ilmoittaudutaan Elisen myClubissa. Ilmoittautuminen tunneille tulee tehdä viimeistään edellisenä iltana klo 22 mennessä. 

Ilmoittautuminen ja kortit: https://elise.myclub.fi -> kirjaudu sisään tai ilmoittaudu jäseneksi -> osta kortteja kaupasta tai ilmoittaudu Elise Open Gym -tunneille

Flow Gymnastics

Tule mukaan voimistelemaan aikuisten voimisteluryhmään, jossa pääasia on voimistelusta saatava hyvä fiilis. Tällä tunnilla treenataan perusvoimistelun lisäksi myös koreografiaa. 
Ryhmää ohjaa Karoliina Holmström.

Harjoitukset keskiviikkoisin Kampin liikuntahallissa klo 17-18.00.

Lisää Flow Gymnasticsista voit lukea:

Suomen Voimisteluliiton sivuilta