Aikuisliikunta

Tunnit alkaen: 15.1.2024

Aikuisten rytminen voimistelu

Elisen aikuisille suunnatut rytmisen voimistelun tunnit ovat vihdoin täällä! Mukaan ovat tervetulleita kaikki rytmisen voimistelun harrastamisesta kiinnostuneet aikuiset liikunta- tai voimistelutaustaan katsomatta. Tunneilla lämmitellään, kehitetään peruskuntoa, harjoitellaan voimistelun perustekniikkaa sekä temppuja rytmisen voimistelun välineillä. Tuntien sisältö sovelletaan jokaiselle osallistujalle sopivaksi. Tervetuloa mukaan!

Tiistaisin klo 19-20.00 Urhea, Mäkelänaktu 47.

Aikuisten rytminen voimistelu on osa Elisen Open Gym -tarjontaa.

Elisen Open Gym -tunneille on mahdollista osallistua koko kauden ajan tai silloin tällöin oman aikataulun ja kiinnostuksen mukaisesti.

Jokainen Open Gym -tunti maksetaan erikseen Elisen kertakortilla. Kortit ovat voimassa kauden syksy 2023 - kevät 2024. Huom! Elisen uusille jäsenille tulee lisäksi maksettavaksi Elisen jäsenmaksu 35€/vuosi. 

10xkortti 90€

5xkortti 60€

Kertakäynti 14€

Kortit ovat nyt ostettavissa Elisen myClubin verkkokaupasta! MyClub veloittaa korttiostoksesta palvelumaksun 2,90€. Ongelmatilanteissa voitte olla yhteydessä toimisto@elise.fi

Open Gym -tunneille ilmoittaudutaan Elisen myClubissa. Ilmoittautuminen tunneille tulee tehdä viimeistään edellisenä iltana klo 22 mennessä. 

Ilmoittautuminen ja kortit: https://elise.myclub.fi -> kirjaudu sisään tai ilmoittaudu jäseneksi -> osta kortteja kaupasta tai ilmoittaudu Elise Open Gym -tunneille

Aikuisten joukkuevoimistelu

Oletko aina halunnut kokeilla kaunista joukkuevoimistelua tai oletko aiemmin harrastanut joukkuevoimistelua ja haluaisit palata lajin pariin kevyin askelein?  Nyt se on mahdollista! Joukkuevoimistelun tunnit aikuisille joka keskiviikko. Tunneilla harjoitellaan JV vartaloliikkeitä, kevyttä tasapainoilua ja hypähtelyä. Tunti sopii kaikille yli 20-vuotiaille tasosta ja iästä riippumatta! Tule mukaan Elise Open Gym -kortilla (ohjeet yllä).

Aika: Keskiviikko klo 19.30-20.30  Elise Arena, Pirkkolan metsätie 8

Flow Gymnastics

Tule mukaan voimistelemaan aikuisten voimisteluryhmään, jossa pääasia on voimistelusta saatava hyvä fiilis. Tällä tunnilla treenataan perusvoimistelun lisäksi myös koreografiaa. 
Ryhmää ohjaa Karoliina Holmström.

Harjoitukset tiistaisin Åshöjdends grundskolanin salissa (Sturenkatu 6) klo 18.30-19.30 alkaen 29.8.

Lisää Flow Gymnasticsista voit lukea:

Suomen Voimisteluliiton sivuilta