Kokeiluharjoitukset

Kokeiluharjoitukset siirtyvät tammi-helmikuulle 2021. Kaikki Elisen jäsenet 2020 saavat rymäsuosituksen keväälle sähköpostin välityksellä, joulukuun aikana. 

Oletko yli 10-vuotias? Ole suoraan yhteydessä alta löytyviin lajivastaaviin;)

Hae Elisen valmennusryhmiin!

Seurassamme voit harrastaa kevyesti muutaman kerran viikossa tai tavoitella matkaa alkeista huipulle. Seuramme voimistelijat ovat voittaneet satoja SM-mitaleja ja edustaneet Suomea olympiatasolla.

Hakea voit kaikkien ikäluokkien valmennusryhmiin. Jos haluat lisää tietoa toiminnastamme tai sopia ajan kokeiluharjoitukseen -  ota yhteyttä! 

Rytminen voimistelu: laura.ahonen(at)elise.fi tai 0407333903
Joukkuevomistelu: laura.uimonen(at)elise.fi
Harrastevoimistelu: oona.peltonen(at)elise.fi 

Jokaisen syys- ja kevätkauden lopussa järjestetään Elisen avoimet kokeiluharjoitukset. Päivämäärät ilmoitetaan tällä sivulla. Kokeiluharjoituksia järjestetään kolmessa eri toimipisteessä ja voit valita näistä itsellesi parhaiten sopivan. Kokeiluharjoituksiin ilmoittaudutaan ennakkoon alla olevalla sähköisellä lomakkeella. Harjoituksiin voi ilmoittautua mukaan myös paikan päällä 20 minuuttia ennen harjoitusten alkua. Kaikki kokeiluharjoitukseen osallistuvat voimistelijat saavat ryhmäsuosituksen sopivasta ryhmästä seuraavalle kaudelle. Ryhmäsuositukset lähetetään ilmoittautumisen tehneelle huoltajalle sähköpostitse noin viikon kuluessa harjoituksesta.

Kokeiluharjoituksiin voivat osallistua kaikki rytmisen voimistelun ja joukkuevoimistelun valmennusryhmistä kiinnostuneet voimistelijat. Suosittelemme kaikkia Elisen esivalmennusryhmäläisiä osallistumaan kokeiluharjoitukseen. Mukaan voivat tulla myös uutta voimisteluharrastusta etsivät lapset ja nuoret. Aiempi lajikokemus ei ole edellytyksenä kokeiluharjoitukseen osallistumiselle. 

Mukaan kokeiluharjoituksiin tarvitset ihonmyötäiset joustavat vaatteet, sekä juomapullon.