Kokeiluharjoitukset

Jokaisen syys- ja kevätkauden lopussa järjestetään Elisen avoimet kokeiluharjoitukset. Päivämäärät ilmoitetaan tällä sivulla. Kokeiluharjoituksia järjestetään kolmessa eri toimipisteessä ja voit valita näistä itsellesi parhaiten sopivan. Kokeiluharjoituksiin ilmoittaudutaan ennakkoon alla olevalla sähköisellä lomakkeella. Kaikki kokeiluharjoitukseen osallistuvat voimistelijat saavat ryhmäsuosituksen sopivasta ryhmästä seuraavalle kaudelle. Ryhmäsuositukset lähetetään ilmoittautumisen tehneelle huoltajalle sähköpostitse.

Kokeiluharjoituksiin voivat osallistua kaikki rytmisen voimistelun ja joukkuevoimistelun valmennusryhmistä kiinnostuneet voimistelijat. Suosittelemme kaikkia Elisen esivalmennusryhmäläisiä osallistumaan kokeiluharjoitukseen. Mukaan voivat tulla myös uutta voimisteluharrastusta etsivät lapset ja nuoret. Aiempi lajikokemus ei ole edellytyksenä kokeiluharjoitukseen osallistumiselle. 

Mukaan kokeiluharjoituksiin tarvitset ihonmyötäiset joustavat vaatteet, sekä juomapullon.

Kaikki Elisen jäsenet saavat rymäsuosituksen  sähköpostin välityksellä kevätkauden lopussa, toukokuussa. 

Jos haluat hakea Elisen valmennusryhmiin, ota yhteyttä suoraan:

Joukkuevoimistelu laura.uimonen(at)elise.fi
Rytminen voimistelu laura.ahonen (at)elise.fi
Harrastevoimistelu carita.liikanen (at)elise.fi.

Oletko yli 10-vuotias? Ole suoraan yhteydessä alta löytyviin lajivastaaviin;)

Hae Elisen valmennusryhmiin!

Seurassamme voit harrastaa kevyesti muutaman kerran viikossa tai tavoitella matkaa alkeista huipulle. Seuramme voimistelijat ovat voittaneet satoja SM-mitaleja ja edustaneet Suomea olympiatasolla.

Hakea voit kaikkien ikäluokkien valmennusryhmiin. Jos haluat lisää tietoa toiminnastamme tai sopia ajan kokeiluharjoitukseen -  ota yhteyttä! 

Rytminen voimistelu: laura.ahonen(at)elise.fi tai 0407333903
Joukkuevomistelu: laura.uimonen(at)elise.fi
Harrastevoimistelu: carita.liikanen(at)elise.fi