Elisen voimistelugaalat -vielä ehdit ostaa liput!

18.10.2021

Elisen 100v. juhlavuoden huipennus nähdään marraskuun 13. päivä Helsingin musiikkitalolla. 

Koko perheelle sopiva elämyksellinen voimistelugaala johdattaa teidät luonnon kauneuden ja ihmeellisyyksien maailmaan. 

Näytöksiä nähdään kaksi. Näytökset ovat kestoltaan hieman alle 2 tuntia väliaika huomioiden. Lipunmyynnistä vastaa Ticketmaster. Näytöksissä esiintyvät kaikki Elisen voimistelukoulut, esivalmennuksen ryhmät sekä valmennusryhmät. Toivotamme kaikki tervetulleiksi suureen juhlapäiväämme! Tarkemman päivän näytösjaon näet tästä.

Liput pääset ostamaan tästä 
1. näytös klo 13.00/päivänäytös  /   2.näytösklo 18.00/iltanäytös

Ostamalla lipun tuet juhlatapahtumaa ja mahdollistat esiintyville sekä katsojille ikimuistoisen juhlapäivän. Kaikki tuotto, joka tehdään tapahtumalla menee pääosin 100v. tapahtuman rahoitukseen ja kaikki loppu tuotoista Elisen hallihankkeeseen. Elise on mukana Pirkkolaan rakentuvassa uudessa halliprojektissa ja saamme ensi vuonna huojennusta harjoitusolosuhteisiin hallin valmistuessa. Tulevien tilojen kustannukset ja hankinnat ovat mittavia. Toivomme juhlagaalan auttavan meitä tulevaisuuden unelmissa ja näin olemme taas askeleen lähempänä hallihankkeen toteutumista. Olethan sinäkin mukana! Tehdään Elisestä entistä toimivampi huippu-urheiluseura<3

Elise järjestää 13.11. voimistelugaalan jälkeen 100v. juhlaillallisen. Illallinen on tarkoitettu teille kaikille Elisen jäsenille, kannatusjäsenille sekä kaikille jotka haluavat tukea toimintaamme ja ovat kiinnostuneita tulevaisuudestamme. Illallisen ikäraja on 18v. Ilmoittaudu vapaasti mukaan! Ilmoittaudu mukaan täältä.