Kesäleirien ilmoittautuminen on avattu jäsenrekisterissä

12.4.2018
Elisen perinteiset voimistelulliset kesäleirit pidetään tänä vuonna Helsingin Yhtenäiskoulussa, Louhentie 3. Leirit on suunnattu kouluikäisille. Leirit järjestetään ma-pe 4.-8.6 ja 11.-15.6 klo 8-16 välisenä aikana. Jokaisen päivän ohjelmaan kuuluu niin sisä- kuin ulkoliikuntaakin, voimistelun tekniikkaa, välinetekniikkaa, pelejä, leikkejä ja lounas. Lisäksi iltapäivällä pidetään evästauko johon jokainen tuo omat eväät. Leirin lopuksi järjetetään näytös, jonne myös vanhemmat ovat tervetulleita katsomaan mitä lapset ovat luoneet leirin aikana. Jokainen leiriläinen saa leiripaidan. Leirille osallistuminen ei vaadi aiempaa voimistelutaustaa.

Voit ilmoittautua leirille Jäsenrekisterissä

Leirien ilmoittautumiset päättyvät 25.5. Mikäli sinulla on erikoisruokavalio pyydämme ilmoittamaan niistä toimistoon ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittautuminen.helsinki(at)elise.fi

Leirin hinnat ovat Elisen jäsenille 115€ ja muille kuin Elisen jäsenille 135€. Hintaan sisältyy lämmin ruoka. Valmennusryhmien hinnat määräytyvät kesäkuun harjoittelumäärän mukaan. Huomioithan että leirin hinta valmennusryhmäläisille, joiden kausi päättyy jo toukokuussa, on 115 €.

Leirimaksu on maksettava ennen leirin alkua.
Osallistumisen voi perua veloituksetta 30 vuorokautta ennen leirin alkua.
Jos peruutus tehdään myöhemmin kuin 30 vuorokautta ennen leirin alkua, veloitamme 50 % leirimaksusta.
Leirin alkamisen jälkeen tehdyistä peruutuksista tai ilman ennakkoilmoitusta leiriltä poisjääneeltä perimme koko maksun.
Omavastuuaika sairastumisissa on 1 leiripäivä, sen jälkeisiltä päiviltä osallistumismaksu voidaan palauttaa lääkärintodistusta vastaan.