Elise Open Gym

Elise Open Gym mahdollistaa voimisteluharrastuksen tuunaamisen oman näköiseksi

Elise Open Gym -tunnit sopivat niille, jotka haluavat kokeilla erilaisia harjoituksia nykyisessä voimisteluryhmässä harjoittelun rinnalla tai kaipaavaat monipuolisuutta voimisteluharjoitteluun. Elise Open Gym mahdollistaa oman harjoitusaikataulun muokkaamisen oman näköiseksi. Tunneille ovat tervetulleita myös ne, joiden tausta on tanssissa, cheerleadingissä, taitoluistelussa tai muissa voimistelulajeissa. 

Kiinnostuitko? Lue lisää ja tule kokeilemaan! 

Mitä Open Gym -tunneilla tehdään?

Jokaisella Open Gym -tunnilla on oma aiheensa. Open Gym -tuntien tarkemmat kuvaukset löytyvät aikataulusta Elisen myClubista. Osa tunneista toistuu viikoittain, osa sisällöistä on kertaluonteisia. 

Tuntitarjontaa kasvatetaan jatkuvasti. Toiveita sisällöistä voi lähettää toimisto@elise.fi.

Kuka voi osallistua Open Gym tunneille?

Open Gym -tunneille ovat tervetulleita kaikki halukkaat eliseläiset, ikäsuositus ja tunnin vaikeusaste huomioiden.

Myös uudet Elisen jäsenet ovat tervetulleita Open Gym -tunneille ja liittymään Elisen jäseniksi. Open Gym tunnit sopivat parhaiten muun voimistelu- tai tanssiharjoittelun oheen, mutta jokaisen lapsen ja nuoren Open Gym -lukujärjestys voidaan rakentaa yksilöllisesti. Tarkkoja sääntöjä ei ole. Jos et ole varma, onko jokin Open Gym -tunti sinulle sopiva, voit olla yhteydessä toimisto@elise.fi.

Ikäsuositukset

L = Alakouluikäiset lapset

N = Yläkoulu- ja lukioikäiset nuoret

Vaikeusasteet

Vihreä (V) = Avoin taso

Keltainen (K) = Edistyneet

Punainen (P) = Haastava

Voiko Open Gym -tunneille osallistua oman fiiliksen mukaan? Vai pitääkö toimintaan sitoutua koko kaudeksi? 

Elisen Open Gym -tunneille nuoret voivat osallistua koko kauden ajan tai silloin tällöin oman aikataulun ja kiinnostuksen mukaisesti.

Mitä Open Gym -tunnille osallistuminen maksaa?

Jokainen Open Gym -tunti maksetaan erikseen Elisen kertakortilla. Kortit ovat voimassa kauden syksy 2022 - kevät 2023. Huom! Elisen uusille jäsenille tulee lisäksi maksettavaksi Elisen jäsenmaksu 35€/vuosi. 

10xkortti 90€

5xkortti 60€

Kertakäynti 14€

Kortit ovat nyt ostettavissa Elisen myClubin verkkokaupasta! Ongelmatilanteissa voitte olla yhteydessä toimisto@elise.fi. 

Tunnille osallistuvalla voimistelijalla ei tarvitse olla myClub-sovellusta ladattuna omaan puhelimeen ja korttia ei ole välttämätöntä näyttää valmentajalle. Riittää, että kortti on olemassa. Valmentaja merkitsee myClubiin harjoitukseen osallistuvat läsnäoleviksi, jolloin kortilta vähenee automaattisesti yksi käyntikerta.

Huom! Osalla voimistelijoista Open Gym -tunti voi olla osa viikoittaista harjoitussuunnitelmaa ja kausimaksua. Tällöin erillistä kertamaksua ei veloiteta. Oman tilanteensa kukin voimistelija voi varmistaa omalta valmentajaltaan. 

Miten Open Gym -tunneille ilmoittaudutaan?

Open Gym -tunneille ilmoittaudutaan Elisen myClubissa. Ilmoittautuminen tunneille tulee tehdä viimeistään edellisenä iltana klo 22 mennessä. 

https://elise.myclub.fi -> kirjaudu sisään tai ilmoittaudu jäseneksi -> ilmoittaudu Elise Open Gym -tunneille

Tervetuloa mukaan!